Πώς να καταστρέψεις ένα Audi 80

Πώς να καταστρέψεις ένα Audi 80

Με πολλή φαντασία, λίγο γούστο και αρκετό πολυεστέρα.

Οι φωτογραφίες βελτιωμένων αυτοκινήτων που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν, καθώς η φαντασία των δημιουργών τους δεν έχει όρια. Το τελευταίο παράδειγμα είναι ένα Audi 80 με ανασχεδιασμένο αμάξωμα από πολυεστέρα, το οποίο μας κάνει να απορούμε για τις πραγματικές προθέσεις του ιδιοκτήτη.

Οι εικόνες που δημοσίευσε το Carscoops, προέρχονται από την ιστοσελίδα Auto.Ria, με αγγελίες από Εσθονία, Ρωσία και Ουκρανία. Η συγκεκριμένη αγγελία δυστυχώς έχει κατέβει οπότε δεν μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάντως, αν διακρίνουμε σωστά, το όχημα βασίζεται στην προ-τελευταία γενιά του Audi 80 (B3) που κυκλοφόρησε μεταξύ 1986 και 1992.

Όπως είναι εμφανές, όλα μέρη του αμαξώματος έχουν αντικατασταθεί, και ο μόνος τρόπος για να αναγνωρίσει κανείς το μοντέλο-δότη είναι τα παράθυρα και η οροφή.

Audi 80

Στο εμπρός μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στο τεράστιο φούσκωμα στο καπό, λίγο πριν έρθει αντιμέτωπο με την πολυσύνθετη εισαγωγή αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα. Ο εμπνευστής του οχήματος δεν θέλησε να υιοθετήσει την χαρακτηριστική εξάγωνη γρίλια Singleframe της Audi, και αντ' αυτού προτίμησε μια πιο συμβατική γρίλια με τους τέσσερις κύκλους και την επιγραφή S-line, η οποία ενώνεται με δύο επιθετικά φανάρια.

Στο προφίλ έχει γίνει μια απόπειρα δημιουργίας εσοχών στα φουσκωμένα φτερά, οι οποίες σβήνουν με άκομψο τρόπο πάνω στις πόρτες, έτσι ώστε να επιτρέψουν το άνοιγμά τους. Οι λευκές πεντάκτινες ζάντες κάνουν αντίθεση με το λαχανί αμάξωμα και τη μαύρη οροφή δίνοντας αέρα NFS Underground στην κατασκευή.

Πίσω, η εικόνα είναι εξίσου αλλόκοτη με μια μεγάλη φτερούγα, δεύτερη αεροτομή στο πίσω παρμπρίζ, προεκτάσεις και καλύμματα για τα φώτα και ένα διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Δε γνωρίζουμε αν κάποιος αγόρασε το όχημα ή αν ο ιδιοκτήτης του άλλαξε γνώμη και δεν θέλησε να το αποχωριστεί, όμως το σίγουρο είναι πως αν κυκλοφορήσεις με αυτό στους δρόμους δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube