Πώς αποχαιρέτισε ο Lewis Hamilton τον Stirling Moss;

Πώς αποχαιρέτισε ο Lewis Hamilton τον Stirling Moss;

Με μια ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτισε τον θρύλο των αγώνων.

O Lewis Hamilton είχε μια ιδια'ιτερη σχέση με τον Stirling Moss. Πέραν του γεγονότος ότι ήταν συμπατριώτες, ο Moss ήταν πρεσβευτής της Mercedes-Benz και είχε αναπτύξει στενή σχέση με τους οδηγούς της ομάδας. 

Έτσι, ο Hamilton επέλεξε με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο facebook που συνοδεύτηκε και με τις ανάλογες φωτογραφίες, για να αποχαιρετίσει τον θρύλο των αγώνων που έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 90 ετών

«Σήμερα αποχαιρετούμε τον Sir Stirling Moss, τον θρύλο των αγώνων. Νομίζω πως είναι σημαντικό να γιορτάσουμε την απίστευτη ζωή του και το πόσο εκπληκτικός άνθρωπος ήταν. Το να λες αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο και είναι λυπηρό, όμως πάντα θα βρίσκεται εδώ, στη μνήμη μας και θα είναι πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σίγουρα μου λείπουν οι συζητήσεις μας. Για να είμαι ειλικρινής, η φιλία μας ήταν ένα τόσο ασυνήθιστο ταίριασμα. Δύο άνθρωποι από τόσο διαφορετικές εποχές και υπόβαθρο, συνδεθήκαμε και διαπιστώσαμε ότι η κοινή μας αγάπη για τους αγώνες μας έκανε συντρόφους. Είμαι ευγνώμον που έζησα αυτές τις ξεχωριστές στιγμές μαζί του. Στέλνω τις προσευχές και τις σκέψεις μου στην οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο Hamilton. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube