Porsche Top 5: Οι πιο φανταχτερές ταπετσαρίες [video]

Porsche Top 5: Οι πιο φανταχτερές ταπετσαρίες [video]

Το νέο επεισόδιο της σειράς Top 5 της Porsche συνδυάζει τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μόδας.

Τόσο οι φίλοι του αυτοκίνητου, όσο και οι φίλοι της μόδας, θα εκτιμήσουν το νέο επεισόδιο της σειράς Porsche Top 5, μιας και ασχολείται με τις πιο ξεχωριστές και φανταχτερές ταπετσαρίες που έχει τοποθετήσει η γερμανική εταιρεία σε μοντέλα της.

Με την βοήθεια του Ivo van Hulten, επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης εσωτερικού, της Cornelia Rosenbohm που ασχολείται με τον χρωματισμό και την διακόσμηση της καμπίνας, και της στιλίστριας μόδας Ilaria Urbinati, η Porsche μας παρουσιάζει πέντε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών από καμπίνες ιστορικών μοντέλων της Porsche.

Στο νούμερο 5 του νέου επεισοδίου βρίσκουμε την 928 S με το ημιδερμάτινο μπορντό σαλόνι με τις λευκές λωρίδες, στο νούμερο 4 την 911 Carrera 3.2 με το ριγέ εσωτερικό με λεπτές λευκές λωρίδες, ενώ στο νούμερο 3 βρίσκουμε τις μάλλινες ταρτάν ταπετσαρίες της πρώτης 911 Turbo της κόρης του Piech.

Στην προτελευταία θέση βρίσκουμε την 901 911 του 1964 με αριθμό παραγωγής 57 και ασπρόμαυρο pepita εσωτερικό. Στο νούμερο 1 του σημερινού Top 5 βρίσκουμε την 911 SC Targa με εσωτερικό pasha μπλε απόχρωσης.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube