Porsche: Πρωτότυπο τυλίγεται στις φλόγες

Porsche: Πρωτότυπο τυλίγεται στις φλόγες

Ένα πρωτότυπο της Porsche και ενώ βρισκόταν σε περίοδο δοκιμών, έπιασε φωτιά αυτή τη εβδομάδα, ενόσω ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ ενός υπαλλήλου

Ένα πρωτότυπο της Porsche και ενώ βρισκόταν σε περίοδο δοκιμών, έπιασε φωτιά αυτή τη εβδομάδα, ενόσω ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ ενός υπαλλήλου.

Η φωτιά, που ξέσπασε στις 25 Ιουνίου στο Λούντβιγκσμπουργ στη Γερμανία, προκάλεσε ζημιές σχεδόν ενός εκατ. ευρώ, δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο Bloomberg o εκπρόσωπος της Volkswagen AG, Αχίμ Σνάιντερ.

Η αιτία της φωτιάς στην καμπίνα του αυτοκινήτου ήταν ο μετρητικός εξοπλισμός που είχε τοποθετηθεί για τις δοκιμές και δεν υπάρχει σύνδεση της πυρκαγιάς με κάποιο μηχανικό σύστημα του αυτοκινήτου, είπε ο Σνάιντερ.

Η Porsche αρνήθηκε να προσδιορίσει τον τύπο του αυτοκινήτου και περιορίστηκε στο να πει ότι ήταν ένα μοντέλο που ακόμη δεν πωλείται.

Αν βασιστούμε στα λεγόμενα της Porsche, τρία είναι πιθανότερα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε στάδιο δοκιμών: Η υβριδική 918 Spyder που θα αρχίσει πωλείται αργότερα μέσα στο χρόνο, η νέα Panamera που περιλαμβάνει και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση και θα αρχίσει να πωλείται τον Ιούλιο (και προφανώς θα έχει ολοκληρώσεις τις δοκιμές της) και ή ένα σούπερκαρ μεγαλύτερο από την 911 πάνω στο οποίο δουλεύει τελευταίως η Porsche.

[Πηγή Bloomberg]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube