Πωλείται: Μια Porsche 919 Hybrid στο eBay!

Πωλείται: Μια Porsche 919 Hybrid στο eBay!

Όποιος ενδιαφέρεται έχει μία μόλις ημέρα στη διάθεσή του για να κάνει προσφορά.

Η Porsche εμφανίζεται πολύ δυνατή φέτος στο Le Mans, κατακτώντας τις τρεις πρώτες θέσεις στα επίσημα δοκιμαστικά για τον 24ωρο αγώνα.

Η 919 Hybrid είναι το αγωνιστικό με το οποίο το Weissach επέστρεψε πέρυσι, μετά από πολλά χρόνια, στον κορυφαίο αγώνα αντοχής στον κόσμο.

Ένα από τα περσινά πρωτότυπα από ρητίνη σε κλίμακα 1:1, που χρησιμοποιήθηκε για την εξέλιξή της, είναι διαθέσιμο προς πώληση με τα έσοδα να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με μήκος 5,0 m, πλάτος 1,9 m και ύψος 1,4 m, είναι ακριβώς ίδιο με το υβριδικό αγωνιστικό σε κάθε λεπτομέρεια – ακόμα και στα χρώματα. Αν και δεν έχει μηχανικά μέρη, ζυγίζει μισό τόνο αλλά μπορεί (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) να τοποθετηθεί ακόμα και σε τοίχο. Επίσης, οι εμπρός τροχοί και τα φώτα λειτουργούν.

Στο ρύγχος της η ρέπλικα έχει τις υπογραφές των πιλότων που συμμετείχαν πέρυσι στο Le Mans και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, ήτοι των Mark Webber, Romain Dumas, Timo Bernhard, Brendon Hartley, Neel Jani and Marc Lieb.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η μεγαλύτερη προσφορά είναι €49.390. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για τους ενδιαφερόμενους αφού μένουν μόλις 24 ώρες μέχρι τη λήξη της δημοπρασίας.

Δυστυχώς το μοντέλο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και η Ευρώπη είναι μία από τις αγορές στις οποίες δεν αποστέλλεται. Όπου υπάρχει όμως η θέληση, μπορεί πάντα να βρεθεί κάποιος τρόπος...

[Πηγή: eBay]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube