Πωλείται το ιδανικό σπίτι, με πίστα καρτ!

Πωλείται το ιδανικό σπίτι, με πίστα καρτ!

Έχει επίσης κήπους, BBQ, πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, παιδική χαρά, μέχρι και ελικοδρόμιο – αλλά ποιος νοιάζεται;

Δεν λέω, καλό είναι να καλείς τους φίλους σου για μπάρμπεκιου ή pool party, αλλά κάποτε το βαριέσαι. Το να τους καλείς όμως για αγώνα καρτ δεν θα το βαρεθείς ποτέ.

Το κάρτινγκ είναι η απόλυτη οδηγική διασκέδαση. Το κακό είναι ότι είτε πρέπει να κάθεσαι στην ουρά για να οδηγήσεις αδύναμα καρτ, είτε να αγοράσεις το δικό σου και να το πηγαινοφέρνεις κάθε τόσο στην πίστα. Ταλαιπωρία.

Εδώ όμως σας έχουμε την ιδανική λύση: ένα σπίτι με τη δική του πίστα καρτ. Κάνεις δυο βήματα από το σαλόνι σου και χορταίνεις χιλιόμετρα. Χωρίς εισιτήριο ή ενοίκιο. Θα σας κοστίσει βέβαια κάτι παραπάνω: κάπου 2.250.000 στερλίνες ή 2.500.000 ευρώ.
  
Εκτός από την πίστα όμως, που έχει και την επίσημη έγκριση της Mοtor Sport Association, το σπίτι αυτό των 640 m2 στην Ιρλανδία είναι χτισμένο σε ένα κτήμα 113 στρεμμάτων, έχει άπλετη θέα και διαθέτει επίσης κλειστή πισίνα, σάουνα, αίθουσα κινηματογράφου, παιδική χαρά, γκαράζ για τρία αυτοκίνητα, μέχρι και ελικοδρόμιο!

Πάντως, αν τα 2,5 εκατομμύρια σας φαίνονται πολλά, η πίστα έχει το δικό της κτίριο ελέγχου, με γραφείο, τουαλέτα και κουζίνα. Έχει δηλαδή όλα τα βασικά, οπότε τι το χρειάζεστε το σπίτι; Πάρτε τη μόνη της και απαιτήστε μια γερή έκπτωση.

[Πηγή: Stanley Best μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube