Πωλείται το βελτιωμένο Audi RS6 Avant του Kimi Räikkönen

Πωλείται το βελτιωμένο Audi RS6 Avant του Kimi Räikkönen

Μια ευκαιρία να αγοράσετε το προσωπικό αυτοκίνητο του "Iceman".

Το Audi RS6 Avant που για μια περίοδο οδηγούσε ο Kimi Räikkönen διατίθεται προς πώληση από τη φιλανδική ιστοσελίδα Netti Auto έναντι $125.000 (€112.810). Μπορεί η τιμή να ακούγεται κάπως τσιμπημένη εφόσον έχει ήδη παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του μοντέλου, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί το προσωπικό όχημα του Φιλανδού πρωταθλητή της Formula 1.

Το λευκό RS6 του "Iceman" δεν βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση καθώς έχει το βελτιωτικό πακέτο της BSR με αποτέλεσμα ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λίτρων να αποδίδει 680 PS και 900 Nm ροπής. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 km/h.

Audi RS6

Εξωτερικά, το μάτι πέφτει στις aftermarket ζάντες 22" της Vossen που φορούν ελαστικά επιδόσεων της Michelin, ενώ μαζί με το αυτοκίνητο διατίθενται και ζάντες 20" με χειμερινά ελαστικά της Nokian. Το RS6 εξοπλίζεται επίσης με ενεργή αερανάρτηση και το έξτρα πακέτο με ανθρακονήματα στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με την αγγελία, ο Kimi Räikkönen αγόρασε το συγκεκριμένο Audi RS6 Avant έναντι €228.000. Έκτοτε, το μοντέλο έχει διανύσει 69.000 km με 3 διαφορετικούς ιδιοκτήτες, ενώ όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες βρίσκεται σε κατάσταση βιτρίνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube