Ποιος τράκαρε τη σπάνια McLaren Senna LM;

Ποιος τράκαρε τη σπάνια McLaren Senna LM;

Η ειδική έκδοση του υπεραυτοκινήτου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Γαλλική Ριβιέρα.

Μια σπάνια McLaren Senna LM η οποία φαίνεται πως ανήκει στον πρώην οδηγό της Formula 1, Adrian Sutil, τράκαρε το σαββατοκύριακο στην πόλη Èze στη Γαλλική Ριβιέρα υπό άγνωστες συνθήκες.

Η McLaren θα κατασκευάσει συνολικά 20 μονάδες της ειδικής έκδοσης Senna LM η οποία βασίζεται στα μηχανικά μέρη της Senna GTR. Το αυτοκίνητο καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου καθώς η βρετανική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την ύπαρξή του. Παρόλα αυτά, από τα αυτοκίνητα που έχουμε δει σε φωτογραφίες και βίντεο γνωρίζουμε πως είναι βαμμένη σε απόχρωση Papaya Orange, γυμνό ανθρακόνημα σε σπλίτερ, μαρσπιέ και αεροτομή, πεντάκτινες ζάντες που αποτελούν άμεση αναφορά στην McLaren F1 LM, διαφορετικά φτερά, καλύμματα στα κάτω παράθυρα, επιπλέον εισαγωγή αέρα στην οροφή, χρυσές εξατμίσεις, νέο κάλυμμα κινητήρα και αυτοκόλλητα LM στο προφίλ.

Ο Adrian Sutil παρέλαβε τη δική του McLaren Senna LM από την επίσημη αντιπροσωπεία στο Μονακό τον Ιανουάριο του 2020. Δε γνωρίζουμε ποιος οδηγούσε τη στιγμή του ατυχήματος. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε πως η McLaren τράκαρε μετωπικά με μια κολόνα στην άκρη του δρόμου, ενώ διακρίνεται και ένα Peugeot 308 GT Line με ανοιχτούς αερόσακους το οποίο ίσως έπαιξε το ρόλο του στο τροχαίο ατύχημα.

Η ζημιά στο εμπρός μέρος της Senna LM είναι εκτενέστατη και το πανάκριβο υπεραυτοκίνητο θα χρειαστεί νέο καπό, προφυλακτήρα, φτερά, φώτα, παρμπρίζ και ψυγείο προτού επιστρέψει στους δρόμους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delivery of the Senna LM to @adrian.sutil ! #McLaren #SennaLM #adriansutil #sutil #UltimateSeries #Luxurycars #Hypercars #Sportscars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monaco Luxury - McLaren (@mclaren.monaco) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#carcrash #supercar #crashcar #monaco #trackday #trackcars #bored #orangesupercar #endofthegame #gameover #frenchriviera #degouté #supercarheaven #byebye

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VCARS98 (@vcars98) στις

[Πηγή: πληροφορίες από carscoops, φωτογραφίες από robgilles]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube