Ποιος μπορεί να νικήσει τον Lewis Hamilton στο Gran Turismo; [video]

Ποιος μπορεί να νικήσει τον Lewis Hamilton στο Gran Turismo; [video]

Ο Βρετανός οδηγός που μετρά έξι πρωταθλήματα στη F1, καλεί τους gamers να τον ανταγωνιστούν δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι.

Ο Lewis Hamilton σε συνεργασία με τους δημιουργούς του Gran Turismo Sport ανακοίνωσαν το "Lewis Hamilton Time Trial Challenge" - μια νέα δοκιμασία που καλεί τους gamers να ανταγωνιστούν τους χρόνους που σημείωσε ο Βρετανός πιλότος της F1 σε διάσημες πίστες - πάντα στον ψηφιακό κόσμο του Playstation 4.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ο Lewis Hamilton οδήγησε πληθώρα αυτοκινήτων σε διάφορες πίστες, και προπονήθηκε αρκετά μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεδομένης της εμπειρίας του και του ανταγωνιστικού του χαρακτήρα, είμαστε σίγουροι πως όσοι προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις του θα τα βρουν σκούρα. Είναι γνωστό άλλωστε πως Βρετανός, εκτός από τις εκπληκτικές οδηγικές ικανότητες στον πραγματικό κόσμο (έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1), έχει μεγάλη λατρεία και στο gaming καθώς περνά αρκετό χρόνο σε εξομοιωτές.

Το Gran Turismo Sport της Polyphony Digital κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 αποκλειστικά για την κονσόλα Sony Playstation 4. Έκτοτε, το παιχνίδι - που θεωρείται ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές οδήγησης παγκοσμίως - έχει δεχθεί πολλές αναβαθμίσεις, με περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες να εμπλουτίζουν την πλούσια συλλογή του.

Η τελευταία δοκιμασία προστέθηκε στο παιχνίδι με την αναβάθμιση του Νοεμβρίου που περιλαμβάνει την προσθήκη των Jaguar Vision Gran Turismo (2019), BMW M3 Coupe (2003), Toyota GT 86 Limited (2016), RUF CTR3 (2007) και RE Amemiya FD3S RX-7 (1995).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube