Ποιοί δρομοι είναι κλειστοί στην Αττική

Ποιοί δρομοι είναι κλειστοί στην Αττική

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από την Τροχαία είναι κλειστές:  Η Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Χαμοστέρνας, η οδός Δημοκρατίας στο Κερατσίνι

από τη Γρηγορίου Λαμπράκη έως την Ιχθυόσκαλα, η νέα εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου από Γέφυρα Ασπροπύργου στο ρεύμα προς Αθήνα, η Περιφερειακή Αιγάλεω από νέα Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου έως τον κόμβο της Αττικής Οδού και η Λεωφόρος Ποσειδώνος από το ύψος του παλαιού Ιπποδρόμου στο ρεύμα προς Συγγρού.Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις στο ρεύμα εξόδου προς Δαφνί ενώ πλημμυρισμένη είναι η Λεωφόρος Μεσογείων μεταξύ Νομισματοκοπείου και Χολαργού, και στα δύο ρεύματα. Δυσκολίες υπάρχουν στην μετακίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο της Αθήνας.
Δύο υποσταθμοί της ΔΕΗ, στην Τερψιθέα (Πειραιάς)  και στην Δημητρακοπούλου (Κορυδαλλός)  έχουν πλημμυρίσει. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Εταιρεία, συνεργεία βρίσκονται στους δρόμους και έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα στους άλλους υποσταθμούς που προκάλεσαν νωρίτερα διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, κυρίως στα δυτικά προάστια.

Στο Αττικό Νοσοκομείο η πρόσβαση εργαζόμενων και ασθενών γίνεται μόνον με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, η οποία έχει στο σημείο δύο οχήματα για το σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube