Πήρε δίπλωμα ύστερα από 17 προσπάθειες σε 12 χρόνια!

Πήρε δίπλωμα ύστερα από 17 προσπάθειες σε 12 χρόνια!

Η αποτυχία στις εξετάσεις για το δίπλωμα δεν είναι ποτέ καλή εμπειρία. Αυτή η «μαθήτρια»όμως δεν αποκαρδιώθηκε ούτε ύστερα από 16 αποτυχίες. Το είχε βάλει αμέτι μουχαμέτι και τελικά το κατάφερε με τη 17η!

Platinum Williams

Πέρασε τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με τη 17η προσπάθεια σε 12 χρόνια. Φυσικά βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω από τον Emilien στην ταινία Taxi 2 που απέτυχε 27 φορές, διαλύοντας μπόλικες βιτρίνες με το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Βέβαια, αυτό ήταν ένα σενάριο μιας ταινίας, αλλά η Αγγλίδα φίλη μας βάλθηκε να το επαναλάβει στην πραγματική ζωή.

Οι συνάδελφοί μας από τη σελίδα της ιντερνετικής DailyMail αναφέρουν για το απίστευτο ταξίδι της 31χρονης Platinum Williams από το Watford στο Hertfordshire, παντρεμένης και μητέρας δύο παιδιών. Όλα ξεκίνησαν το 2008 ύστερα από 100 ώρες μαθημάτων πίσω από το τιμόνι. Η Platinum Williams τότε απέτυχε στην πρώτη προσπάθειά της στις εξετάσεις για την άδεια οδήγηση και συνέχισε να βιώνει αυτήν την οδυνηρή αποτυχία σε πολλές ακόμα περιπτώσεις. Η αλλαγή δασκάλων και η επικέντρωσή της στις πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Platinum Williams 

Το 2020 αποδείχτηκε τελικά το έτος της λύτρωσης για την Platinum Williams. Η Βρετανίδα φίλη μας αναφέρει ότι η περίοδος του κορονοϊού ήταν ευνοϊκή για πιο πειθαρχημένη εκπαίδευση και εντατικές προπονήσεις. Επομένως, ύστερα από 17 προσπάθειες και 12 χρόνια, τα πάντα επανέρχονται στην… κανονικότητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube