Το πιο τυχερό παρκάρισμα στον κόσμο! [video]

Το πιο τυχερό παρκάρισμα στον κόσμο! [video]

Έφυγε από τον 9ο όροφο πάρκινγκ, αλλά το σύμπαν συνωμότησε για να σωθεί χωρίς γρατζουνιά!

Οδηγός στο Austin του Texas τη γλίτωσε με μαγικό τρόπο αφού το Toyota 4Runner του έπεσε στο κενό από το 9ο πάτωμα πολυώροφου πάρκινγκ.

Το SUV έμεινε να ταλαντεύεται κρεμασμένο από την πρόσοψη του κτιρίου, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέψει στον οδηγό του να βγει από την ηλιοροφή και να περάσει στο κτίριο αλώβητος! Η Πυροσβεστική του Austin χρησιμοποίησε μετά το Facebook για να δείξει την επίπονη διαδικασία που χρειάστηκε για να κατεβάσει το Toyota στο δρόμο.

Σύμφωνα με το CNN, o οδηγός είπε στους πυροσβέστες ότι το αυτοκίνητο δεν σταματούσε όταν επιχείρησε να το παρκάρει σε μια θέση μπροστά στο άνοιγμα. Όταν το 4Runner έπεσε στο κενό, ευτυχώς ένα από τα συρματόσχοινα οριοθέτησης/συγκράτησης τυλίχτηκε στο εμπρός μέρος του και το τούμπαρε, με αποτέλεσμα η σκεπή να χτυπήσει στην πρόσοψη του κτιρίου. Το SUV έμεινε κρεμασμένο από μια «κλωστή», αλλά με την ηλιοροφή στην τέλεια θέση ώστε ο οδηγός να βγει στον από κάτω όροφο!

Στην ιδανική θέση την ιδανική στιγμή ήταν και ο περαστικός που τράβηξε τα πλάνα με το κινητό του. Δείτε το video προσεκτικά και θα παρακολουθήσετε τον οδηγό να βγαίνει από την ηλιοροφή με τη βοήθεια κάποιου παρευρισκόμενου.

Σύμφωνα με το CNN, o οδηγός ήταν σοκαρισμένος από το συμβάν, αλλά σωματικά ανέγγιχτος. Στο video βλέπουμε τη σκεπή του SUV να έχει βουλιάξει πολύ από την πρόσκρουση στο κτίριο, αλλά ευτυχώς πίσω από την ηλιοροφή…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube