Πήγε στα μαγαζιά με τηλεκατευθυνόμενο για να αποφύγει τον Κορονοϊό [video]

Πήγε στα μαγαζιά με τηλεκατευθυνόμενο για να αποφύγει τον Κορονοϊό [video]

Που μπορεί να φτάσει κάποιος για να μη βγει από το σπίτι του.

H Chen Tao, μια γυναίκα από την πόλη Jinan στην επαρχεία Shandong της Κίνας, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να αποφύγει την έξοδο από το σπίτι, επομένως και την πιθανή έκθεση στον Κορονοϊό, χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο για τα ψώνια της!

Το τηλεκατευθυνόμενο είναι ένα Traxxas TRX-4 Land Rover Defender σε κλίμακα 1/10 με ηλεκτρικό μοτέρ, τετρακίνηση και κλείδωμα διαφορικού, το οποίο κοστίζει στις ΗΠΑ περίπου $500. Πάνω σε αυτό, η Chen Tao προσάρμοσε ένα τροχήλατο καρότσι τα ψώνια, αρκετές κάμερες που μεταδίδουν ζωντανή εικόνα μέσω ίντερνετ, μικρόφωνα που καταγράφουν τον ήχο και ένα ηχείο που μεταδίδει τη φωνή της. Παράλληλα βελτίωσε την εμβέλεια του χειριστηρίου έτσι ώστε να μη χρειάζεται καν να βγει από το διαμέρισμά της.

Στο βίντεο βλέπουμε το όχημα να πηγαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται 400 m μακριά από το σπίτι της Chen Tao. Στη συνέχεια η γυναίκα μιλά στον υπάλληλο, χρησιμοποιώντας το ηχείο και του ζητά να της φέρει ζεστά ψωμάκια. Εκείνος τα τοποθετεί στην καρότσα και το Defender ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής. Όσο για την πληρωμή, αυτή έγινε μέσω τηλεφώνου.

Όταν το τηλεκατευθυνόμενο επέστρεψε στο διαμέρισμα, η ιδιοκτήτης το ψέκασε με ειδικό απολυμαντικό σπρέι και στη συνέχεια παρέλαβε τα τρόφιμα. Δε γνωρίζουμε αν το περιστατικό ήταν στημένο, όμως μοιάζει εφικτό. Πάντως μπορεί η Chen Tao να απέφυγε την επαφή με ανθρώπους που πιθανόν να είχαν προσβληθεί από τον Κορονοϊό, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε εκείνους που μαγείρεψαν το φαγητό τους.

[Πηγή: New York Post και Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube