Πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα μετά από 40 χρόνια!

Πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα μετά από 40 χρόνια!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στην πόλη Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας όταν σταμάτησαν οδηγό που κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα τα τελευταία 40 χρόνια.

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη είναι οδηγός που συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα τα τελευταία... 40 χρόνια. Επιπλέον, το αυτοκίνητο του οδηγού κυκλοφορούσε χωρίς ασφάλεια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που τον ανακάλυψαν να προχωρήσουν παράλληλα και στην άμεση κατάσχεσή του.

Το περιστατικό που άφησε πραγματικά άφωνους τους αστυνομικούς, συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Οι άντρες της τροχαίας σταμάτησαν τον οδηγό (σ.σ.: η τροχαία δεν δημοσιοποίησε τα στοιχεία του) για έναν τυπικό έλεγχο και προς έκπληξή τους ανακάλυψαν ότι κυκλοφορούσε τα τελευταία 40 χρόνια χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Η εντύπωση που προκάλεσε το γεγονός στην τροχαία του Μπέρμιγχαμ ήταν τέτοια που έσπευσε να το δημοσιοποιήσει και να το κάνει γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο, μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

"Απίστευτο, φαίνεται ότι ο οδηγός δεν κατείχε άδεια για σχεδόν 40 χρόνια! Δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα!", σχολίασαν οι αστυνομικοί.

Να συμπληρώσουμε ότι οι κυρώσεις στην Αγγλία για οδήγηση χωρίς δίπλωμα περιλαμβάνουν πρόστιμο 1.000 λιρών, απαγόρευση οδήγησης και απαγόρευση έκδοσης διπλώματος για κάμποσα χρόνια.

[Πηγή: mirror.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube