Φουσκωτή κούκλα πουλάει ένα VW Golf στο ebay

Φουσκωτή κούκλα πουλάει ένα VW Golf στο ebay

Φαίνεται πως εκτός από ερωτικό βοήθημα μια τέτοια κούκλα μπορεί να κάνει την αγγελία σου να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες παρόμοιες.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του VW Golf Mk II θεώρησε πως ο καταλληλότερος «άνθρωπος» για να αναδείξει τις αρετές του αυτοκινήτου του είναι η φουσκωτή κούκλα Sandy.

Σύμφωνα με την αγγελία η Sandy οδήγησε το αυτοκίνητο και βρήκε πως ο κινητήρας, το κιβώτιο και ο συμπλέκτης είναι σε καλή κατάσταση. Διαπίστωσε όμως ότι από κάπου χάνει η εξάτμιση και ότι ένας από τους υαλοκαθαριστήρες χρειάζεται αλλαγή.



H Sandy χάρηκε, λέει, που αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει ούτε έναν εγκέφαλο για να χαλάσει. Ωστόσο αυτό που την απέτρεψε από το να προχωρήσει στην αγορά του συγκεκριμένου Golf είναι το σκουριασμένο εμπρός αριστερό φτερό.  Το οποίο πάντως, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και εμπνευστή αυτής της πρωτότυπης ιδέας για αγγελία, αντικαθίσταται πανεύκολα.



Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με πέντε μέρες να απομένουν για τη λήξη της δημοπρασίας, η μεγαλύτερη προσφορά για το αυτοκίνητο φτάνει μόλις τις £32.00 (€40). Ούτε τα έξοδα για την αγορά της ίδιας της Sandy δεν βγάζει έτσι ο ευφάνταστος πωλητής.

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube