Περιπολικό «στουκάρει» Ferrari 458 στην Κίνα

Περιπολικό «στουκάρει» Ferrari 458 στην Κίνα

Άλλο ένα ατύχημα με ιταλικό σούπερκαρ στην Κίνα; Ναι, αλλά αυτό διαφέρει.

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των περιπτώσεων που έχουμε δει το συγκεκριμένο ατύχημα που συνέβη στην πόλη Ningbo είχε πιο πρωτότυπο σενάριο.

Με την πρώτη ματιά, αυτός που ευθύνεται είναι ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό pick up της Nissan ο οποίος δεν φρέναρε έγκαιρα με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο πίσω μέρος της λευκής 458.

Η αλήθεια όμως είναι πως το περιπολικό καταδίωκε τη Ferrari επειδή ο οδηγός της φαινόταν να μην έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλάζοντας λωρίδες χωρίς λόγο.

Οι σειρήνες δεν τον πτόησαν και, σίγουρος για την υπεροχή του, προσπάθησε να ξεφύγει. Όταν αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα σε μια γέφυρα, αποδείχθηκε πως τα φρένα της 458 ήταν όντως πολύ αποτελεσματικά.

Το Nissan, πάλι, χρειάστηκε κάποια μέτρα παραπάνω. Τόσα, όσα έπρεπε για να σταματήσει επάνω στην κατά 22 φορές ακριβότερη Ιταλίδα.

Ο ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός της Italia συνελήφθη πάραυτα. Θα του ερχόταν πάντως πολύ φτηνότερα αν σταματούσε εξ αρχής. Που μπορεί και να το έκανε, αν δεν ήταν τύφλα στο μεθύσι.

[Πηγή: carnewschina]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube