Πατέρας για τρίτη φορά ο Vettel

Πατέρας για τρίτη φορά ο Vettel

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και γλύτωσε και τις ενοχλητικές ερωτήσεις για το συμβάν με τον Leclerc στη Βραζιλία.

Ο Sebastian Vettel απουσίαζε από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης πριν από κάθε αγώνα, καθώς αυτή την εβδομάδα υποδέχτηκε στον κόσμο το τρίτο του παιδί που απέκτησε με τη σύζυγό του Hanna. 
Ο Vettel είναι ο μοναδικός οδηγός της Formula 1 με κυριολεκτικά μηδενική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Γερμανός κρατά σε βαθμό υπερβολής την προσωπική του ζωή πολύ μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως ουδείς γνωρίζει ούτε ποια είναι τα ονόματα των δύο κορών του. 
Ο Vettel διατηρούσε χρόνια δεσμό με τη σύζυγό του Hanna, με τους δύο τους να παντρεύονται πέρυσι σε μια εξαιρετικά κλειστή στο κοινό τελετή. 
Η Hanna μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της στάσης που κρατά με τον σύντροφό της απέναντι στη δημοσιότητα, ελάχιστες φορές έχει επισκεφθεί πίστες της F1. 

Οι κακές γλώσσες, σχολιάζοντας την απουσία Vettel από τη συνέντευξη Τύπου, είπαν πως η γέννηση του τρίτου του παιδιού τον «έσωσε» από το ό,τι θα μπορούσε να έρθει σε πολύ δύσκολή θέση, καθώς τόσο αυτός όσο και ο Leclerc δεν θα απέφευγαν τις ερωτήσεις για το μεταξύ τους συμβάν στον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία. 
Να σημειώσουμε ότι και οι δύο οδηγοί βρέθηκαν στην Ιταλία στα κεντρικά της Ferrari πριν λίγες μέρες για να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν σε ανώτερο επίπεδο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube