Παρά λίγο ολική καταστροφή στο Ring [video]

Παρά λίγο ολική καταστροφή στο Ring [video]

Μια Porsche 911 και ένα Renault Megane RS γλυτώνουν από… του χάρου τα δόντια

Στο Nurburgring μπορείς να μπεις και να οδηγήσεις το αυτοκίνητό σου οποιαδήποτε στιγμή η πίστα είναι διαθέσιμη για το σκοπό αυτό, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο. Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης. 

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μαζι σου μπαίνουν και άλλοι που δεν ξέρεις… τι καρυδιάς καρύδια είναι. Με άλλα λόγια - για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους - η πίστα είναι μια υπέροχη μπίζνα που αποδίδει πολύ χρήμα, οπότε… κουτσοί στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. 

Για το λόγο αυτό έχουμε και πολλά ατυχήματα μερικά εκ των οποίων δεν είναι και τόσο ανώδυνα, αφού σημαδεύονται είτε από ολικές καταστροφές, είτε και από τραυματιστούς των επίδοξων Schumi. 

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, αυτήν που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, ο οδηγός μιας 911 Cabrio πρέπει να ανάψει κεράκι στον Αγιο Χριστόφορο, τον προστάτη των οδηγών, αφού χάνει τον έλεγχο της Porsche πατά έξω από την πίστα και στη συνέχει αποφεύγει ως δια μαγείας ένα Megane RS  που κινείτο κανονικά.  Αν είχαν ακουμπήσει η καταστροφή θα ήταν ολική. 

Από την αντίδραση του οδηγού της 911 (έκοψε ταχύτητα και πήγαινε δεξιά στη συνέχεια) φαίνεται ότι η λαχτάρα ήταν μεγάλη και ότι  χρειάστηκε μπόλικες αναπνοές για να συνέλθει και να επανέλθει η καρδιά του στους φυσιολογικούς παλμούς. 

Δείτε το βίντεο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube