Πανύβλαξ αναβάτης σε αποστολή δολοφονίας της οικογενείας του! [video]

Πανύβλαξ αναβάτης σε αποστολή δολοφονίας της οικογενείας του! [video]

Ο τίτλος μπορεί να ακούγεται περίεργος, αλλά πώς αλλιώς να περιγράψεις κάποιον που βαδίζει μαθηματικά προς το θάνατο με συνειδητές ενέργειές του;

Για του λόγου το ασφαλές των παραπάνω δεν έχετε παρά να δείτε αυτό το video από το Βιετνάμ. Βέβαια να σας πούμε ότι πρόκειται για μια χώρα όπου το «τρικάβαλο» είναι κοινός τόπος και συχνά και το «τετρακάβαλο» -μαζί φυσικά και κάθε είδους μπαγκάζια.

Μια μικρή μοτοσικλέτα αποτελεί συχνά στο Βιετνάμ το μοναδικό μεταφορικό μέσο μιας οικογένειας. Και μην φανταστείτε κάτι μικρό σε κυβικά, μιλάμε για μοτοποδήλατα, σκούτερ, παπιά, βέσπες που αποτελούν στο Βιετνάμ ό,τι το φθηνότερο και πιο πρακτικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη μεταφορά σου κι αυτή της οικογενείας σου. Αλλά και η μοτοσικλετική παιδεία και αγωγή είναι ανάλογη της χαοτικής κυκλοφορίας στη χώρα αυτή.

Επιστρέφοντας στο video μας, ο αναβάτης ταξιδεύει με μια μικρή μοτοσικλέτα, με τη γυναίκα του από πίσω, ενώ στη μέση, σάντουιτς, βρίσκεται το μωρό τους. Η διαδρομή είναι στην περιφέρεια, μάλλον σε υψόμετρο, μιας λωρίδας για κάθε κατεύθυνση, με πολλές στροφές και πυκνή κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων. Με άλλα λόγια, οι προδιαγραφές και οι συνθήκες καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την προσπέραση για μια μικρή και φορτωμένη μοτοσικλέτα.
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτός είναι ο τρόπος για να πιάσετε τα περισσότερα Pokémon [video]

Ωστόσο, ο Βιετναμέζος κρετίνος φίλος μας δείχνει απτόητος. Όπως τον καταγράφει η κάμερα αυτοκινήτου που ακολουθεί, «κρεμιέται» στην αντίθετη λωρίδα, χωρίς ορατότητα και προσπαθεί να προσπεράσει. Διπλαρώνει φορτηγά και λεωφορεία, αδιαφορώντας για την αντιθέτως ερχόμενη κίνηση ή πόση ώρα θα του πάρει η προσπέραση.

Και μπορεί να του αρέσει και να το κάνει γούστο, μέχρι που ένα μεγάλο λεωφορείο εμφανίζεται αντιθέτως ερχόμενο, την ώρα που ο φίλος μας προσπερνά ένα φορτηγό. Ο χώρος ανάμεσά τους είναι πολύ στενός. Τόσο που πανικοβάλλει το μοτοσικλετιστή που συμβάλλει προς τα δεξιά και χτυπά πάνω στο φορτηγό που προσπερνούσε, στέλνοντας εαυτόν και οικογένεια μαλλιά κουβάρια στην άσφαλτο και τη μοτοσικλέτα απογυμνωμένη από μπόλικα κομμάτια της.

Η σαβούρδα, που ευτυχώς μόνο για τέτοια επρόκειτο, σε ταράζει την πρώτη φορά που τη βλέπεις και μέχρι να βεβαιωθείς που και οι τρεις είναι αρτιμελείς και καλά στην υγεία του. Θα μπορούσε εύκολα κάποιος από τους τρεις τους να καταλήξει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού ή του πούλμαν.

Τώρα να σας πούμε, αν το περιστατικό απετέλεσε και μάθημα για το φίλο μας, δεν ξέρουμε. Το ελπίζουμε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube