Pagani Huayra «αγοράζει οικόπεδο»…

Pagani Huayra «αγοράζει οικόπεδο»…

Πρωτότυπο εξέλιξης βγήκε από το δρόμο στη Γερμανία και βρέθηκε σφηνωμένο στη χλωρίδα.

Η τοπική εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten έγραψε ότι ο 37χρονος οδηγός-εξελικτής έχασε τον έλεγχο πατώντας υπερβολικά το γκάζι ενώ έφευγε από ένα σημείο με οδικά έργα, κοντά στο Affalterbach.

H εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει τη Huayra μέσα σε δέντρα και θάμνους, έξω από το δρόμο. Μόνο μια φωτογραφία δόθηκε, οπότε είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τις ζημιές, αν και η αστυνομία λέει ότι θα κοστίσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθούν.

Από ό,τι φαίνεται, η Huayra είναι εφοδιασμένη με το αεροδυναμικό πακέτο Tempesta, που περιλαμβάνει έναν ιδιαίτερα επιθετικό διαχύτη. Το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο εξολοκλήρου με μεβράνη καμουφλάζ τυπωμένη με κώδικες QR.

Οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι γερμανικές – και όχι ιταλικές, όπως θα περίμενε κανείς να είναι σε ένα εργοστασιακό πρωτότυπο. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι το ατύχημα συνέβη κοντά στη βάση της AMG, στο Affalterbach, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το πρωτότυπο δοκίμαζε αναβαθμίσεις στον κινητήρα.

Η Pagani έχει ανακοινώσει ότι η διάδοχος της Huayra, που αναμένεται την επόμενη δεκαετία, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον διτούρμπινο 6λιτρο V12 της AMG. Το 2025, η ιταλική φίρμα θα λανσάρει κι ένα δεύτερο μοντέλο, που θα κινείται αποκλειστικά από δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

[Πηγή: Stuttgarter Nachrichten μέσω Carscoops]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Pagani Huayra [video]

Pagani Huayra_Drive
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube