Όταν ο Dwayne Johnson σφήνωσε μέσα σε μια Porsche Taycan 

Όταν ο Dwayne Johnson σφήνωσε μέσα σε μια Porsche Taycan 

Mε ύψος 1,96m, 118 κιλά βάρος και σωματική διάπλαση bodybuilder ο ηθοποίος λογικό ήταν να... σφηνώσει!

Και όμως η Porsche Taycan δεν είναι για όλους! Απόδειξη ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Dwayne Johnson (γνωστός και ως «The Rock») που στη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Red Notice», σφήνωσε μέσα σε μια Taycan. 
Bέβαια ο Dwayne Johnson δεν έχει τη σωματική διάπλαση ενός μέσου ανθρώπου. Με ύψος 1,96m, βάρος 118 και κορμί «χτισμένο» στα πρότυπα bodybuilder δυσκολεύτηκε αρκετά να βγει από το αυτοκίνητο. Κοινώς... σφήνωσε!

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα 203 εκατομμύρια των ακολούθων του στο Instagram, κόλλησε μέσα στην Taycan «επειδή η πλάτη του είναι λίγο πιο φαρδιά». 

rock1

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το συνεργείο των γυρισμάτων της ταινίας που αφού τον βοήθησε να ξεσφηνώσει, συνέχισε τα γυρίσματα, δίχως όμως να μας αποκαλύπτουν αν στη σκηνή καταδίωξης που ήθελαν να γυρίσουν χρησιμοποιήθηκε η Taycan, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο. 
Υπομονή λοιπόν μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες και να δούμε τι ακριβώς έγινε.

rock2

Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως ο Dwayne Johnson, που είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, είχε παλαιότερα προσπαθήσει να μπει μέσα σε μια La Ferrari, χωρίς βέβαια να τα καταφέρει. 

ferrari

Η δυστυχία του να έχεις χρήματα αλλά να μην μπορείς να απολαύσεις την οδήγηση ενός supercar!.. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube