Opel: Με ένα βίντεο αποχαιρετά το 2019 και υποδέχεται νέα μοντέλα

Opel: Με ένα βίντεο αποχαιρετά το 2019 και υποδέχεται νέα μοντέλα

Με το σύνθημα Opel goes electric η εταιρεία ανακοινώνει ότι θα εξηλεκτρίσει τη γκάμα της μέχρι το 2024. 

Απόλαυση, εξηλεκτρισμός, ταχύτητα. Με αυτές τις λέξεις αυτοχαρακτηρίζεται η Opel για όσα πέτυχε το 2019, αλλά και οριοθετεί τους στόχους της για την επόμενη χρονιά.

Από το λανσάρισμα του νέου Corsa-e μέχρι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και τις πρώτες εικόνες του νέου Insignia, η φετινή χρονιά είχε πολλές συναρπαστικές αφίξεις και ειδήσεις για την Opel. Όλα αυτά περιλαμβάνονται σε ένα συνοπτικό video.

Αποτίοντας φόρο τιμής στα εμβληματικά μοντέλα της, η μάρκα γιορτάζει μία πλούσια παράδοση 120 χρόνων. Στην αρχή του βίντεο, κλασικά μοντέλα Opel όπως τα GT, Manta, Corsa A, Kadett ή Kapitän συναντώνται με τα αγαπημένα μοντέλα του σήμερα για να εορτάσουν την επέτειο. Σύγχρονα εμβληματικά μοντέλα Opel βρίσκονται στο προσκήνιο της φετινής χρονιάς, καθώς το 2019 έφερε ένα νέο Astra με εκδόσεις hatchback και Sports Tourer, τρεις κινητήρες για την έκτη γενιά Corsa – ηλεκτρικό, βενζίνης και diesel – ένα χαρισματικό Zafira Life και το νέο Insignia που αποκαλύφθηκε μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εμβληματικό μοντέλο της χρονιάς είναι το νέο Corsa. Κάνοντας μία αναφορά στο μοντέλο από το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Corsa A, η Opel ανατρέχει στο DNA του μοντέλου και τοποθετεί το σημερινό αυτοκίνητο σε αντίστοιχη θέση. 

Με σύνθημα Opel Goes Electric αναφέρεται στο Corsa-e. Το Opel Grandland X προστέθηκε στη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων και προσφέρει το πρώτο plug-in υβριδικό, ηλεκτρικό όχημα (PHEV) της Opel, και σε τετρακίνητη έκδοση. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξηλεκτρισμού σημαίνει ότι μέχρι το 2021, η Opel θα διαθέτει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα μοντέλα σε σημαντικές κατηγορίες υψηλού όγκου και θα εξηλεκτρίσει όλη τη γκάμα της μέχρι το 2024. Το Corsa-e Rally, που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή για συμμετοχή στο 2020/21 ADAC Opel e-Rally Cup, είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ράλι με μπαταρία.

Το νέο Zafira Life προσφέρει εξαιρετικά καθίσματα για τον καθένα από τους εννέα επιβάτες του. Το video τονίζει ότι διαφορετικοί χαρακτήρες αρνούνται να αποχωριστούν «το τέλειο κάθισμα» που έχουν συνηθίσει στο Zafira Life.

Η Opel ξεκίνησε την προϊοντική της επέλαση στις κατηγορίες των ελαφρών επαγγελματικών αλλά και των επιβατικών μοντέλων. Η ανάπτυξη της κατηγορίας LCV είναι ένας από τους στόχους του σχεδίου PACE! της Opel, γι’ αυτό και φέτος λανσαρίστηκαν νέες εκδόσεις των Combo, Vivaro και Movano, αναδεικνύοντας τη γκάμα LCV της Opel ως την πιο «φρέσκια»  της αγοράς!

Το βίντεο παρουσιάζει επίσης το επόμενο «ισχυρό χαρτί» της Opel. Το νέο Insignia θα κάνει σύντομα το δημόσιο ντεμπούτο του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών.

[Πηγή:Opel]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube