Opel: Ανακαλεί 803 Antara στην ελληνική αγορά

Opel: Ανακαλεί 803 Antara στην ελληνική αγορά

Στην ανάκληση 803 οχημάτων Opel Antara προχωρά GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

 

Η ανάκληση αφορά μοντέλα με έτος παραγωγής από το 2007 έως το 2010, στα οποία η λανθασμένη ποιότητα υγρών φρένων ενδέχεται να προκαλέσει διάβρωση στην υδραυλική μονάδα ABS, γεγονός που μπορεί να έχει αποτέλεσμα να κολλήσει η βαλβίδα και να μεγαλώσει η διαδρομή του πεντάλ φρένων και η απόσταση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανακαλούμενων αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου Opel για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 61 64 700.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube