Οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αγώνα με Monster Truck στο Μεξικό (VIDEO)

Οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αγώνα με Monster Truck στο Μεξικό (VIDEO)

Οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικό, μετά από τραγικό ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνων επίδειξης με Monster Truck.

Όλα συνέβησαν όταν ένα Monster Truck αντί να σταματήσει, μετά το άλμα του πάνω από δύο αυτοκίνητα, συνέχισε να επιταχύνει κατευθυνόμενο στο πλήθος των θεατών.

Το αποτέλεσμα ήταν οκτώ από τους θεατές να σκοτωθούν ακαριαία και άλλοι 79 να τραυματιστούν, με τους τέσσερις να μεταφέρονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού που συνελήφθη, αλλά και αυτόπτων μαρτύρων, κατά τη διάρκεια του άλματος ο οδηγός εκτινάχθηκε από το κάθισμα του και χτύπησε στον ουρανό του φορτηγού με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι βγήκε και το κράνος του.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως στο αλκοτέστ που υποβλήθηκε, ο οδηγός φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, με τις αρχές όμως να μην έχουν ανακοινώσει αν ήταν εντός ή εκτός των ορίων. Βέβαια όταν μιλάμε για επαγγελματίες οδηγούς, κάτι τέτοιο έχει ελάχιστη σημασία. Οι αρχές βέβαια εξετάζουν και την περίπτωση μηχανικού προβλήματος στο Monster Truck.

[Πηγή: dailymail.co.uk]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube