Oι παίκτες της Mπάγιερν διαλέγουν τα καινούργια τους Audi

Oι παίκτες της Mπάγιερν διαλέγουν τα καινούργια τους Audi

Στο Ίνγκολσταντ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Mπάγιερν για να παραλάβουν οι ποδοσφαιριστές της, τα καινούργια τους αυτοκίνητα

Λίγο μετά την κατάκτηση του Audi Cup που διεξήχθη στην Allianz Arena του Μονάχου, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ταξίδεψαν περίπου 70 χιλιόμετρα πιο μακριά για να βρεθούν στο Ίνγκολσταντ, όπου η έδρα της μεγάλης χορηγού της ομάδας, της Audi.

Εκεί, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, σε μια ειδική τελετή που έγινε παρέλαβαν τα καινούργια τους εταιρικά αυτοκίνητα από τον πρόεδρο της Audi, τον Ρούπερτ Στάντλερ. Παράλληλα φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας και υπέγραψαν μπόλικα αυτόγραφα σε εργαζόμενους και τα παιδία τους που έσπευσαν να δουν από κοντά τον Ριμπερί και την παρέα του.

Ο μόνος που δεν πήρε αυτοκίνητο ήταν ο προπονητής της ομάδας, ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος όμως είχε παραλάβει το δικό του S8 όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Και επειδή η ζήλια δεν κρύβεται, το ίδιο αυτοκίνητο με τον Πεπ επέλεξαν και άλλοι 9 ακόμη, ανάμεσά τους και οι Φρανκ Ριμπερί και ο Ματίας Ζάμερ (βρίσκεται πλέον στη διοίκηση της Μπάγιερν μετά από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα). Αντίθετα οι Ρόμπεν και Γκέτζε επέλεξαν ένα Q7 TDI, ενώ ο Αλκαντάρα προτίμησε ένα RS5.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube