Οι Ogier και Loeb ενός κατώτερου θεού! [video]

Οι Ogier και Loeb ενός κατώτερου θεού! [video]

Citroën και Hyundai με τα σωστά χρώματα και «χεράδες» στο τιμόνι, σε μια παρωδία «δοκιμών εξέλιξης» εν όψει του WRC 2019.

Έχουν ακόμη και τα «εργοστασιακά» ονόματα στα τζάμια: Ogier/Ingrassia και Loeb/Elena. Και προετοιμάζονται για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Λογικό, αφού ο Ogier δεν έχει ξανατρέξει με το Citroën. Ούτε ο Loeb με το Hyundai. Μόνο που δεν πρόκειται για τα εργοστασιακά, τετρακίνητα C3 και i20 WRC, αλλά για δύο μπροστοκίνητα χρεπάκια: ένα ΑΧ κι ένα Getz. Και δεν προετοιμάζονται στην άσφαλτο και το χιόνι, εν όψει Monte Carlo, αλλά σε χωματόδρομο κάπου στην Ισπανία.

Loeb of a lesser god

Στο τιμόνι όμως θα ορκιζόσουν ότι είναι οι δύο Sébastien. Οι τύποι από το κανάλι “Passats de Canto” του YouTube, ξέρουν να οδηγούν, να φλικάρουν, να γυρίζουν τα αυτοκινητάκια και να τα ελέγχουν σε θεαματικές πλαγιολισθήσεις. Και ο σκηνοθέτης έχει προσθέσει ακόμη και τον ήχο του ελικοπτέρου στα πλάνα από ψηλά, με drone.

Απολαύστε λοιπόν τους Ισπανούς “Sebastien” εν δράσει – και μπείτε χαμογελώντας στο κλίμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι που ξεκινά την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, στην Gap της Γαλλίας.

[Πηγή: Passats de Canto / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube