Οι Ghostbusters αλλάζουν αυτοκίνητο [video]

Οι Ghostbusters αλλάζουν αυτοκίνητο [video]

Αυτό είναι το νέο Ecto-1, πρωταγωνιστής στο reboot της πετυχημένης ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.

Οι φαν της πρώτης –και κλασικής πλέον– ταινίας Ghostbusters σίγουρα θα θυμούνται το Ecto-1, το «όχημα άμεσης δράσης» της ομάδας κυνηγών φαντασμάτων.

Ενώ η πρώτη ταινία ήταν του 1984, οι πρωταγωνιστές μετέφεραν τον εξοπλισμό τους για τη σύλληψη φαντασμάτων με μια Cadillac του 1959, ή μάλλον με ένα ασθενοφόρο βασισμένο σε πλαίσιο Cadillac Professional εκείνης της χρονιάς και κατασκευασμένο από την εταιρεία Miller-Meteor (φωτ. κάτω).

Ήταν στην ουσία μια ενισχυμένη έκδοση του πλαισίου Series 355 με το μακρύ μεταξόνιο, σχεδιασμένο για να φέρει το επιπλέον βάρος του αμαξώματος και του προβόλου του πίσω χώρου φόρτωσης ενός ασθενοφόρου.

Όμως το νέο Ecto-1 έχει ένα πιο σκοτεινό παρελθόν, αφού ξεκίνησε ως… νεκροφόρα. Βασισμένο σε μια Cadillac του 1984, επιλέχτηκε από τους παραγωγούς για τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ώστε να το κάνουν «δικό τους». Και ποιος ξέρει, αν η ταινία έχει επιτυχία, ίσως να γίνει κάποτε εξίσου εμβληματικό με το πρώτο Ecto-1.

Πάντως η περιγραφή του, βάζει γερές βάσεις για τη μελλοντική του επιτυχία: «Το ιδανικό όχημα για να πηγαίνεις τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία, και για να τους επιστρέφεις εκεί όταν βγουν για να σε στοιχειώσουν»!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube