Οδηγούσε με το δορυφορικό πιάτο στο καπό του Toyota Prius γιατί… ήθελε Wi-Fi!

Οδηγούσε με το δορυφορικό πιάτο στο καπό του Toyota Prius γιατί… ήθελε Wi-Fi!

Να και κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί! O οδηγός ενός Toyota Prius κυκλοφορούσε σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ με ένα δορυφορικό πιάτο στο καπό για να είναι συνεχώς on-line!!!

Είναι δεδομένο ότι το internet έχει αλλάξει τη ζωή μας και λίγο πολύ όλοι μας είμαστε σε μεγάλο βαθμό εξαρτημένοι απ’ αυτό χάνοντας πολλές φορές το μέτρο. Σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων εντάσσεται και ο οδηγός του εικονιζόμενου Toyota Prius, που έκανε πριν λίγες μέρες έναν αστυνομικό της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια, να τραβάει τα μαλλιά του.

Όπως φαίνεται από τις εξηγήσεις που έδωσε στον αστυνομικό που τον σταμάτησε, ο οδηγός του Prius ήθελε να είναι συνεχώς… on-line και έτσι τοποθέτησε στο καπό του αυτοκινήτου του ένα δορυφορικό πιάτο της Starlink (σ.σ.: υπηρεσία δορυφορικού internet του Elon Musk) για να στριμάρει ανενόχλητος -άγνωστο τι- παντού, όπου και αν κινείται.

Πέρα από τις λοιπές παραβάσεις, όπως βλέπεται στις φωτογραφίες, είναι δεδομένο ότι το σημείο που τοποθέτησε το δορυφορικό πιάτο ο οδηγός είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς εμποδίζει το οπτικό του πεδίο. Γεγονός που του επισήμανε και ο αστυνόμος T. Caton, ο οποίος δημοσιοποίησε την απολαυστική στιχομυθία που είχε με τον παραβάτη οδηγό στη σελίδα facebook του αστυνομικού τμήματος που υπηρετεί. 

«Κύριε, σας σταμάτησα σήμερα λόγω του αντικειμένου που έχετε τοποθετήσει στο καπό του αυτοκινήτου σας. Δεν εμποδίζει το οπτικό σας πεδίο την ώρα που οδηγείτε;» τον ρώτησε εύλογα ο αστυνομικός, για να λάβει μια μάλλον… κουφή απάντηση! 

«Μόνο στις δεξιές στροφές μου περιορίζει την ορατότητα» ανταποκρίθηκε ο οδηγός, που τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την κλήση του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube