Οδηγούσε 72 ολόκληρα χρόνια δίχως δίπλωμα!

Οδηγούσε 72 ολόκληρα χρόνια δίχως δίπλωμα!

Ο παραβάτης ήταν ένας 84χρονος Βρετανός που παραδέχτηκε πως οδηγεί χωρίς δίπλωμα από τα 12 του χρόνια!

Προφανώς και δεν πρέπει υπάρχει κάποια χώρα στον κόσμο που να επιτρέπει την οδήγηση αυτοκινήτου δίχως την κατάλληλη άδεια οδήγησης. Ωστόσο, ένας άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να μπει -αν θελήσει- στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς συνελήφθη σε ηλικία 84 ετών να οδηγεί χωρίς να έχει δίπλωμα.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, το έκανε από τα 12 του χρόνια! Δηλαδή, σχεδόν 72 ολόκληρα χρόνια. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αστυνομικού τμήματος Bulwell, ο 84χρονος που οδηγούσε ένα MΙΝΙ One συνελήφθη δίπλα σε ένα παντοπωλείο. Όντας γεννημένος το 1938 παραδέχτηκε πως δεν είχε ποτέ δίπλωμα οδήγησης και πως οδηγούσε από τα 12 του χρόνια. Η αστυνομία του Bulwell δεν γνωστοποίησε την παράβαση για την οποία τον σταμάτησε και ανακάλυψε πως δεν είχε άδεια οδήγησης και βέβαια ήταν και ανασφάλιστος.

Το πώς ο οδηγός αυτός είχε καταφέρει να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές για πάνω από 70 χρόνια είναι απορίας άξιο. Η αστυνομία είπε ότι δεν είχε ποτέ κάποιο ατύχημα, ενώ δεν έχει καταγραφεί κάποια τροχαία παράβαση, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σαφές καθώς δεν υπήρχε παλαιότερα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής παραβάσεων. 

Ένα είναι βέβαιο: Αργά ή γρήγορα κάτι θα γίνει και θα πέσεις στην... τσιμπίδα του νόμου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube