Οδηγός τράκαρε ποδηλάτη και του ζητά να πληρώσει τις ζημιές!

Οδηγός τράκαρε ποδηλάτη και του ζητά να πληρώσει τις ζημιές!

Το περιστατικό έγινε στη Νέα Υόρκη με τον οδηγό να ζητά αποζημίωση $700!

Σε μια περίεργη υπόθεση που έχει καταλήξει στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, ένας οδηγός ζητά αποζημίωση από τον ποδηλάτη με τον οποίο συγκρούστηκε για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητό του!

Το ατύχημα συνέβη ένα βροχερό απόγευμα του περασμένου Γενάρη, όταν ο οδηγός Jovonte Cook συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη Bryan Agnello. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως λίγες εβδομάδες μετά, ο οδηγός επέστρεψε ζητώντας $700 αποζημίωση από τον ποδηλάτη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cyclist Bryan Agnello was blindsided twice by the same motorist. First, when the driver rear-ended him. Then, a month later, when the driver sued him for $700 damage to his car. Now, Agnello is hitting back. @jmoule has the full report at the link in our bio ? #rochesterny #roccitynews #biking #cyclist #rocbike

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CITY Newspaper (@roccitynews) στις

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Agnello οδηγούσε ένα ποδήλατο Pake με κόκκινο φως που αναβόσβηνε ενώ φορούσε κράνος και ειδικό γιλέκο με ανακλαστήρες για να είναι ορατός. Καθώς ο ποδηλάτης έστριβε αριστερά, το Ford Fusion (Mondeo) που οδηγούσε ο Cook συγκρούστηκε μαζί του από πίσω, με αποτέλεσμα ο Angello να καταλήξει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Η εκδοχή του οδηγού είναι αρκετά διαφορετική, καθώς υποστηρίζει πως ο ποδηλάτης κινούνταν με ταχύτητα 96 km/h (!) στον αυτοκινητόδρομο Interstate 490 και δεν τον είδε λόγω καιρικών συνθηκών.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη δικαιοσύνη, με τον οδηγό να ζητά $700 και τον ποδηλάτη να επιστρέφει με $2.500.

Πηγή: Autoblog.com μέσω RochesterCityNewspaper.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube