Οδηγός πηγαίνει σε βενζινάδικο να γεμίσει το Tesla της [video]

Οδηγός πηγαίνει σε βενζινάδικο να γεμίσει το Tesla της [video]

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε εάν αυτό το video αποτελεί φάρο στην ανθρώπινη βλακεία ή είναι απλά στημένο. Παρόλα αυτά, δεν αμφιβάλουμε πως κάπου, κάποια στιγμή, έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Χρόνια πριν γελούσαμε με το πενάκι των ScrewDrivers, όπου τύπος πήγαινε σε μαγαζί να αγοράσει εξάτμιση και εκκεντροφόρους για το Tesla του (εάν είσαστε τόσο νέος που δεν γνωρίζετε αυτό το κομμάτι ιστορίας του DRIVE αφήστε ό,τι κάνετε και πατήστε εδώ). Να λοιπόν, μία αντίστοιχη ιστορία, καταγεγραμμένη σε video.

Δύο κοπέλες εισέρχονται σε ένα πρατήριο καυσίμων, οδηγώντας ένα Tesla Model 3. Ακολούθως, στέκονται δίπλα στην αντλία, βγαίνουν έξω και αναζητούν να δουν πως θα γεμίσουν το αυτοκίνητο με καύσιμο. Εκεί κάπου τις πλησιάζει ο τύπος που τραβάει το video και δείχνει πως προσπαθεί σε ένα βαθμό να τις βοηθήσει.

Παρόλα αυτά, αποτυγχάνουν να κατανοήσουν πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δέχεται μόνο ηλεκτρική ενέργεια και όχι υγρά καύσιμα. Οπότε η τελευταία σκηνή τις θέλει να έχουν ανοίξει το καπό και να ετοιμάζονται να γεμίσουν βενζίνη κάποια άκυρη εισαγωγή, πιθανά για το πλυστικό υγρό του παρμπρίζ. 

ScrewDrivers Tesla
 
Ο τρόπος που τελειώνει απότομα το video μας κάνει να υποπτευόμαστε πως είναι μάλλον στημένο. Βέβαια οι δύο κοπέλες είναι αρκετά καλές στην ηθοποιία τους, παριστάνοντας τις τόσο άσχετες με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οπότε κρατάμε και μια πισινή για το αν τελικά όλο αυτό συνέβη στ’ αλήθεια. 

Από πρόσφατη, προσωπική εμπειρία μέλους της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, ελαφρά ηλικιωμένος κύριος αδυνατούσε τις προάλλες να κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρικού και ενός συμβατικού αυτοκινήτου. Επέμενε να ρωτά πόσα κυβικά έχει για να καταλάβει τι σήμα πληρώνει. Και παρά τις εξηγήσεις, δεν το χωρούσε το μυαλό του ότι το αυτοκίνητο δεν διέθετε κινητήρα, όπως αυτός το εννοούσε.

Υποπτευόμαστε λοιπόν πως θα περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα μέχρι το σύνολο του πληθυσμού να εξοικειωθεί με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και τις αλλαγές που φέρνουν στον τρόπο χρήσης τους. 


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube