Οδηγός γλιτώνει το πρόστιμο χάρη στην επέμβαση του Αγίου Πνεύματος!

Οδηγός γλιτώνει το πρόστιμο χάρη στην επέμβαση του Αγίου Πνεύματος!

Λευκό περιστέρι έκρυψε το πρόσωπό του από την κάμερα ενώ είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας!

Αφού ο Ιησούς γράφει επιστολές, να μη στείλει και το Πνεύμα του για ιερό σκοπό;

Οι επιστολές στέλνονται εδώ στην Ελλάδα, αλλά το άλλο θαύμα έγινε στη Γερμανία. Οδηγός έτρεχε πάνω από το όριο σε δρόμο της πόλης Viersen, στα δυτικά σύνορα της χώρας, τον φλασάρισε η κάμερα, αλλά το πρόσωπό του δεν φαινόταν στη φωτογραφία.

Δεν έφταιγε η κάμερα γι’ αυτό. Απλά, ένα λευκό περιστέρι πέταξε εκείνη ακριβώς τη στιγμή μπροστά στο αυτοκίνητο, κρύβοντας το πρόσωπο του οδηγού! Έτσι η αστυνομία δεν είχε το πειστήριο για να του ασκήσει δίωξη και προτίμησε να κάνει θρησκευτικό χιούμορ:

«Δεν ήταν σύμπτωση, αλλά επέμβαση του Αγίου Πνεύματος», έγραψε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, λέγοντας ότι ο οδηγός γλίτωσε το πρόστιμο των €105 που θα του επιβαλλόταν διότι πήγαινε με ταχύτητα 54 km/h σε δρόμο με όριο 30 km/h.

«Καταλάβαμε το θεϊκό μήνυμα και αφήσαμε ήσυχο τον οδηγό αυτή τη φορά», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Ελπίζουμε ο προστατευόμενος οδηγός να καταλάβει κι αυτός το “μήνυμα εξ ουρανού” και να οδηγεί όπως πρέπει στο μέλλον.

«Χάρη στον φτερωτό φύλακα άγγελο με τα προσεκτικά ανοιγμένα φτερά», ο οδηγός γλίτωσε το πρόστιμο. «Αλλά και το περιστέρι μάλλον πήγαινε πάνω από το όριο. Όμως, επειδή δεν γνωρίζουμε πού θα πρέπει να βρίσκεται εγκαίρως για την Πεντηκοστή, θα το απαλλάξουμε κι αυτό», κατέληξαν οι Γερμανοί αστυνομικοί.

Τελικά, το χιούμορ είναι πιθανό να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στους οδηγούς από τις διώξεις και τα πρόστιμα. Όσο για τον συγκεκριμένο Γερμανό με το Twingo, μάλλον θα πρέπει να συνετιστεί και να μην ελπίζει σε δεύτερο τέτοιο θαύμα. Εκτός κι αν αγοράσει την κατάλληλη επιστολή…

[Πηγή: BBC]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube