Οδήγησε κι εσύ μια McLaren 570S στον Αρκτικό κύκλο

Οδήγησε κι εσύ μια McLaren 570S στον Αρκτικό κύκλο

Τον ερχόμενο Ιανουάριο, κάποιοι τυχεροί θα χορτάσουν οδήγηση με McLaren 570S στο χιόνι και τον πάγο, στο πλαίσιο του πρώτου Pure McLaren Arctic Experience.

Το πρόγραμμα Pure McLaren, που δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες και φίλους της βρετανικής φίρμας να εξερευνήσουν τα όρια των αυτοκινήτων της, επεκτείνεται τώρα και στον Αρκτικό κύκλο.

Είναι συνηθισμένο ένας κατασκευαστής supercar να έχει ένα χειμερινό πρόγραμμα οδήγησης. Αυτό κάνει π.χ. η Lamborghini και η Porsche, και τώρα ήρθε η σειρά της McLaren να προστεθεί στην παρέα. Το πρώτο Pure McLaren Arctic Experience θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Ivalo της Φινλανδίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Test World.

Πρόκειται για ένα τριήμερο πρόγραμμα μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες, αναλόγως των απαιτήσεών τους, θα μπορούν να μάθουν από το πώς να οδηγούν με ασφάλεια και σιγουριά σε χιονισμένους δρόμους, μέχρι να κάνουν σκανδιναβικό φλικ και να ντριφτάρουν στον πάγο. Το εκπαιδευτικό όχημα με το οποίο θα πειραματιστούν θα είναι η McLaren 570S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδηγούμε τη McLaren 570S [video]

Φυσικά, πέραν της οδήγησης το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, σχεδιασμένες με τη συνεργασία του τοπικού φορέα Luxury Action, όπως σαφάρι με χάσκι, εκδρομή με snowmobile κ.ά. Βάση της McLaren και των καλεσμένων της θα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο Jávri Lodge.

Το Pure McLaren Arctic Experience θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017, και σε κάθε τριήμερο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 14 άτομα. Το κόστος του προγράμματος ξεκινάει από τα €14.000 ανά άτομο.

[Πηγή: McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube