Όχι, δεν θα πάρει ο γερανός το φορτηγό μου! [video]

Όχι, δεν θα πάρει ο γερανός το φορτηγό μου! [video]

Πάρκαρε παράνομα, αλλά έδωσε πραγματική μάχη για να μην υποστεί τις συνέπειες.

Τέτοιες ακραίες αντιδράσεις δεν βλέπεις τελικά μόνο στον κινηματογράφο.

Ειδικά στην Αμερική, το αδίκημα της «αντίστασης κατά της Αρχής» πρέπει να είναι εξίσου συνηθισμένο με την αυτοδικία. Wild West γαρ…

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στο Homestead της Florida. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο ιδιοκτήτης του λευκού Ford F-150, όταν είδε ότι το σήκωνε ο γερανός, έτρεξε πίσω του και ζήτησε να πάρει δήθεν από μέσα κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Όπως βλέπετε, δεν είπε 100% την αλήθεια.

Έβαλε μπρος και προσπάθησε να φύγει. Όμως το φορτηγό του ήταν δεμένο στο γερανό με αλυσίδα. Ο έξαλλος καουμπόι έκανε το παν για να σπάσει την αλυσίδα, τραβολογώντας τον γερανό και σηκώνοντάς τον στις δύο ρόδες. Δεν κατάφερε όμως να ελευθερωθεί. Και, όπως μας πληροφορεί το σχόλιο του video, συνελήφθη από την αστυνομία.

Κατά το Νόμο, όταν σηκώσει το αυτοκίνητό σου ο γερανός, αυτό είναι στην κατοχή της εταιρείας ρυμούλκησης ή της αστυνομίας. Οπότε, το να επιχειρήσεις να το πάρεις πίσω δια της βίας είναι παράνομο. Χώρια που ο οδηγός του Ford έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπους και περιουσίες. Τελικά, παρά τη δύναμη, την τετρακίνηση και το βάρος του, το σκληροτράχηλο F-150 δεν μπόρεσε να σπάσει τα δεσμά του.

[Πηγή: ViralHog / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube