O Stefano Domenicali αναλαμβάνει το πηδάλιο της Lamborghini

O Stefano Domenicali αναλαμβάνει το πηδάλιο της Lamborghini

Είχε προσληφθεί στην Audi μετά την αποχώρησή του από τη Scuderia Ferrari.

O Stefano Domenicali αποχώρησε τον Απρίλιο του 2014 από τη θέση του διευθυντή της Scuderia Ferrari, μετά από μια άκρως απογοητευτική χρονιά της ομάδας στην Formula 1. 

Στην ουσία επρόκειτο για μια παραίτηση που του ζητήθηκε επίμονα αφού του χρέωσαν την κακή εμφάνιση της Scuderia. Οι καλοί δεν χάνονται όμως οπότε ο Domenicali βρήκε μια θέση στην Αudi. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που συνέδεσαν τη μετακίνηση του 50χρονου μάνατζερ στο Ίνγκολσταντ με τις φήμες που ήθελαν την Audi να εμπλέκεται ενεργά στη F1, σενάρια που έμειναν για καιρό στην επικαιρότητα.

Σήμερα φαίνεται πως το γκρουπ VW βρήκε ακριβώς τη θέση που αρμόζει στην εμπειρία του Stefano Domenicali, αφού είναι σχεδόν βέβαιο (απομένει η επίσημη ανακοίνωση) πως θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Lamborghini, αντικαθιστώντας τον Stephan Winkelmann, ο οποίος κατέχει τη θέση αυτή από τον Ιανουάριο του 2005.

Βέβαια παραμένουν άγνωστα τα σχέδια του γκρουπ για τη Lamborghini που ενδεχομένως να αποκαλυφθούν στην τελετή «αλλαγής φρουράς» μεταξύ των δύο ανδρών ή ίσως και λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube