O Ronaldo πλήρωσε 1,3 εκατ. για τη LaFerrari, αλλά δεν μπορεί να την πάρει!

O Ronaldo πλήρωσε 1,3 εκατ. για τη LaFerrari, αλλά δεν μπορεί να την πάρει!

Ο σούπερ σταρ της Real ανάμεσα στους 499 τυχερούς που θα αποκτήσουν τη νέα Ferrari, αν όμως ικανοποιήσει τους όρους του Μαρανέλο

Έχοντας ήδη υπογράψει ένα σούπερ συμβόλαιο με τη Real, με απολαβές που ξεπερνούν τα  € 17.000.000 ετησίως, ο Cristiano Ronaldo μάλλον δεν θα είχε κα μεγάλο πρόβλημα να καταθέσει την επιταγή του 1,3 εκατομμυρίου στον αντιπρόσωπο της Ferrari για να αγοράσει τη δική του (μία από τις συνολικά 499 που θα πωληθούν ανά τον κόσμο) LaFerrari.

Ωστόσο θα πρέπει να πληρώσει και μερικές εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ επιπλέον, αφού όπως έχει ανακοινωθεί από το Μαρανέλο, η LaFerrari θα πωλείται μόνον σε επιλεγμένους πελάτες, οι οποίου στο παρελθόν είχαν ήδη αγοράσει 5 τουλάχιστον Ferrari.
O Ronaldo έχει μόνον τέσσερις, οπότε θα χρειαστεί πριν παραλάβει τη LaFerrari του, να αγοράσει ένα ακόμη (οποιοδήποτε, έστω και μεταχειρισμένο) αυτοκίνητο με τα σήματα του Μαρανέλο, για να πληροί τους όρους που έχει βάλει το εργοστάσιο...


Βέβαια, έχει ως εναλλακτική να κάνει μια καλύτερη προσφορά για τη LaFerrari, έτσι ώστε να καλύψει το «οικονομικό κενό».
Σε κάθε περίπτωση η επιταγή με το 1,3 εκατ. έχει ήδη κατατεθεί στο λογαριασμό της Ferrari και ο Ronaldo απλώς... προσεύχεται να μην κάνει τη στραβοτιμονιά που είχε κάνει το 2009 και είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψει μια 599 GTB.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube