O Nico Rosberg οδηγεί μια Ferrari F40 [video]

O Nico Rosberg οδηγεί μια Ferrari F40 [video]

Το όνειρο του Nico Rosberg να οδηγήσει μια Ferrari F40 έγινε πραγματικότητα.

Ferrari F40

Το να οδηγείς μια Ferrari F40 αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός ακόμα και όταν είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. O Νico Rosberg, που πήρε τον πολυπόθητο τίτλο της F1 το 2016, έχει εγκαταλείψει το σπορ και ασχολείται με άλλες δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένου και ενός καναλιού στο Youtube με αυτοκινητικό περιεχόμενο. 

Για να γιορτάσει τους ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι του, ο Rosberg δανείστηκε ένα μοναδικό αυτοκίνητο από τον γείτονα του! 

Ferrari F40

Για να έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της F40, τοποθέτησε δύο χαρτάκια στο παράθυρο της, στα οποία ανέφερε το όνομα του, τα προσόντα του και ότι είναι όνειρο του να την οδηγήσει. Ευτυχώς για αυτόν, ο γείτονας δεν αρνήθηκε.

Είναι προφανές ότι ο Γερμανός οδηγός γνωρίζει πολύ καλά την βαριά ιστορία της F40.  Μπορεί να έχει βρεθεί πίσω από το τιμόνι πολλών αγωνιστικών, αλλά η οδήγηση αυτού του ιταλικού σούπερκαρ δείχνει ότι τον ενθουσιάζει όπως θα ενθουσίαζε οποιονδήποτε άλλον petrolhead.

Ferrari F40

Ο Rosberg, δεν περιορίστηκε σε μια απλή βόλτα στους δρόμους του Μονακό. Ο ίδιος ήθελε να απολαύσει πλήρως την εμπειρία της F40 και για αυτό την οδήγησε και έξω από την πόλη, σε πανέμορφες διαδρομές στα βουνά γύρω από το Μόντε Κάρλο. Ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας από τον V8 με τα διπλά τούρμπο και την απόδοση των 478 PS είναι εξωτικός, ενώ οι οδηγικές ικανότητες του πρωταθλητή είναι εμφανείς.

Εμείς προτείνουμε να απολαύσετε το video, καθώς το να βλέπεις μια F40 στα χέρια ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 να κινείται σβέλτα σε μια βουνίσια διαδρομή αποτελεί ένα ιδιαίτερα σπάνιο γεγονός.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube