O Mark Zuckerberg οδηγεί NASCAR [video]

O Mark Zuckerberg οδηγεί NASCAR [video]

Ο ιδρυτής του Facebook έκατσε δίπλα στον Dale Earnhardt Jr. σε οβάλ πίστα και στη συνέχεια πήρε ο ίδιος το τιμόνι του θηρίου των 700+ ίππων.

Έχοντας περιουσία που εκτιμάται στα $56,7 δις (€53,4 δις), ο Zuckerberg θα μπορούσε να αγοράσει οτιδήποτε του γυάλιζε. Όμως ζει μια σχετικά ταπεινή ζωή και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με αγαθοεργίες.

Χθες πάντως αποφάσισε να περάσει τη μέρα του με διαφορετικό τρόπο, διατηρώντας ένα πιο υψηλό προφίλ: Πήγε στην οβάλ πίστα αγώνων της Charlotte και συνάντησε τον πρωταγωνιστή των αγώνων NASCAR, Dale Earnhardt Jr., για να αποκτήσει μια εμπειρία του πιο δημοφιλούς μηχανοκίνητου σπορ των ΗΠΑ. Και μιλάμε για ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού πήρε στο τέλος ο ίδιος το τιμόνι της αγωνιστικής Hendrick Chevrolet με τα 700+ άλογα.

Όσο μπλαζέ και να είναι ένας δισεκατομμυριούχος, ο Zuckerberg φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε όταν κάθισε στο carbon μπάκετ, δίπλα στον Earnhardt, αν κρίνουμε από τα σχόλιά του, καθώς του φάνηκε απίστευτο το πόσο γρήγορα και πόσο κοντά στον τοίχο πήγαινε ο γιος του θρυλικού «Εκφοβιστή».

Όμως και η γεύση που πήρε ο ίδιος φαίνεται να τον συνάρπασε, αφού θα τον δείτε να γελάει σαν χαζός καθ’ όλη τη διάρκεια του video που παραθέτουμε αμέσως παρακάτω:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube