O Lewis Hamilton πάει βόλτα τον Justin Bieber με LaFerrari [video]

O Lewis Hamilton πάει βόλτα τον Justin Bieber με LaFerrari [video]

Οι δύο σταρ βιντεοσκοπήθηκαν μέσα στο ιταλικό hypercar κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους του Beverly Hills.

O Lewis Hamilton, πιλότoς της Mercedes στην F1, και ο Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber έχουν το ιδαιίτερο κοινό ενδιαφέρον να τους αρέσει να μετακινούνται με εξωτικά αυτοκίνητα.

Οι εικόνες με τις οποίες τους απαθανάτισε ο ερασιτέχνης το αποδεικνύουν: Οι σεκάνς δείχνουν τους δύο διάσημους τύπους να βολτάρουν με τη Ferrari LaFerrari του Lewis Hamilton.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από τον Απρίλιο του 2015, ο Bieber έχει κι αυτός παραγγείλει μια από τις 499 LaFerrari. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει παραλάβει το αυτοκίνητό του που εκείνη την εποχή τιμολογείτο €1,2 εκατ.

Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη –άντε, πάλι!-, η Ferrari Laferrari για την κίνησή της χρησιμοποιεί έναν 6,3λιτρο V12 που συνεργάζεται με ένα KERS, σύστημα προερχόμενο από την εμπειρία της ιταλικής εταιρείας, αποκτηθείσα εν τη F1. H συνδυασμένης ισχύς του ιταλικού hypercar είναι 963 άλογα, κάτι που της παρέχει τη δυνατότητα να γράφει 15 δευτερόλεπτα στο σπριντ των 0-300 km/h και να πιάνει στην ευθεία τα 350 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube