O Lewis Hamilton καίει λάστιχα με ένα Nissan Skyline GT-R [video]

O Lewis Hamilton καίει λάστιχα με ένα Nissan Skyline GT-R [video]

Στο περιθώριο του Ιαπωνικού Grand Prix, o Lewis Hamilton το... έριξε έξω με ένα Nissan GT-R, αναστατώνοντας τους δρόμους του Τόκιο.

Μπορεί να έχει δηλώσει πως δεν τρελαίνεται να οδηγεί σε δημόσιους δρόμους αλλά φαίνεται πως στο Τόκιο έκανε μια εξαίρεση. Ο λόγος για τον Lewis Hamilton που κάθισε στο τιμόνι ενός Nissan Skyline GT-R (R34) και βγήκε μια νυκτερινή βόλτα στους δρόμους της ιαπωνικής πρωτεύουσας, στο περιθώριο του Ιαπωνικού Grand Prix.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο Hamilton δεν... σεβάστηκε και τόσο τον ΚΟΚ, καίγοντας λάστιχα και κάνοντας μερικές σβούρες με το Nissan GT-R.

Προφανώς και δεν το έκανε με τους δρόμους ανοικτούς. Το όλο γύρισμα έγινε σε «προστατευμένο» περιβάλλον καθώς ο ίδιος έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται σε αντικοινωνικές συμπεριφορές και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα οδικής ασφάλειας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE