Ο Leonardo DiCaprio στο εργοστάσιο της Tesla [video]

Ο Leonardo DiCaprio στο εργοστάσιο της Tesla [video]

Ο γνωστός ηθοποιός ξεναγήθηκε στο Gigafactory από τον ίδιο τον Elon Musk.

Oι ευαισθησίες του σταρ του Χόλιγουντ σε σχέση με το περιβάλλον είναι γνωστές. Ο DiCaprio είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του οικολογικού κινήματος. 

Στο πλαίσιο της νέας του δουλειάς που είναι ένα ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμων πηγών ενέργειας και έχει τίτλο «Before the flood», ο DiCaprio ζήτησε να επισκεφθεί το Gigafactory της Tesla, στο οποίο τον ξενάγησε ο ίδιος ο  Elon Musk.

Ο Musk ανέλυσε στον ηθοποιό το όραμά του για την αειφόρο ενέργεια μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και τον τρόπο “αποθήκευσής” της σε εξελιγμένης τεχνολογίας αλλά και προσιτές στο ευρύ κοινό ενεργειακές κυψέλες. 

Ο DiCaprio φαίνεται εντυπωσιασμένος από το επίπεδο αυτοματοποίησης του μοναδικού Gigafactory, αλλά και την προσέγγιση του Musk στη συγκεκριμένη τεχνολογία. 

Το ντοκιμαντέρ «Before the flood» σκοπό έχει να ευαισθητοποίησει την κοινή γνώμη και μέσα από αυτό να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το πώς η τεχνολογία μπορεί να συνεισφέρει σε πρακτικές που θα δώσουν λύσεις στην υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά και στη διάδοση της αειφόρου ενέργειες σε αντικατάσταση των ορυκτών καυσίμων. 

Δείτε το βίντεο με τον Leonardo DiCaprio και τον Elon Musk στο Gigafactory της Tesla. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube