Ο λάθος τρόπος παράδοσης μίας Jaguar F-Type [video]

Ο λάθος τρόπος παράδοσης μίας Jaguar F-Type [video]

Να έχεις πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για μία ανοικτή Jaguar F-Type, να περιμένεις μήνες για την παράδοση και να στη σερβίρουν πετώντας τη από το πάνω επίπεδο του οχήματος που τη μεταφέρει. Αξία ανεκτίμητη.

Το video αυτό μας έρχεται από τις ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την προέλευσή του. Αναρτήθηκε σε Instagram, TikTok και, όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε, δεν άργησε να γίνει viral. Θα είχε μάλιστα ενδιαφέρον να γνωρίζαμε αν αυτός που το τραβάει, είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Jaguar F-Type, που προσγειώθηκε κάπως ανώμαλα έξω από τον κήπο του. 

Όπως θα δείτε και εσείς, προφανώς από κάποιο λάθος χειρισμό του υπεύθυνου για την παράδοση του αυτοκινήτου, η F-Type άρχισε να τσουλάει ανεξέλεγκτα, στο επάνω επίπεδο του φορέα που την κουβαλούσε. Χωρίς οδηγό μέσα, χωρίς χειρόφρενο και χωρίς να είναι δεμένη με ιμάντες, κατέληξε να κάνει μία βουτιά στο κενό, πέφτοντας από ύψος τουλάχιστον 1,5 μέτρου. 

Το πιο ωραίο, δε, είναι ότι αφού τραυμάτισε το πίσω μέρος της, τις αναρτήσεις, τις ζάντες και ό,τι άλλο χρήζει αντικατάστασης από την πτώση, με τη φόρα που πήρε, κύλησε και κατέληξε επάνω σε μία παρκαρισμένη Chevrolet Silverado. Που με τη σειρά της έπεσε σε ένα -επίσης παρκαρισμένο- Nissan GT-R.

Ένα τέτοιο ντόμινο ίσως να έχει ενδιαφέρον να το βλέπει κανείς σε video, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα θέλαμε να είμαστε ένας από των ιδιοκτητών των τριών αυτοκινήτων. Ούτε βέβαια και ο υπεύθυνος της μεταφορικής, στον οποίο αναμένεται να ζητηθούν οι ευθύνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danny Pak ???? 박경환. ??? (@dannyp1818)

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube