O κορονοϊός «έφαγε» και την έκθεση στο Detroit

O κορονοϊός «έφαγε» και την έκθεση στο Detroit

Ματαιώθηκε και η φετινή έκθεση – Ένα φεστιβάλ σε ανοικτό χώρο θα είναι η εναλλακτική εκδήλωση. 

Mια φορά και έναν καιρό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο λόγος για το NAIAS του Detroit το οποίο ανακοίνωσε τη μη διεξαγωγή του για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Βέβαια, το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη έκθεση τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τόσο μεγάλο, καθώς την καπέλωνε η έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Las Vegas. Για τον λόγο αυτόν και η NAIΑS είχε αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής και είχε μεταφερθεί τον Ιούνιο.

Ωστόσο και πέρυσι είχε ακυρωθεί, πάλι λόγω κορονοϊού. Αρχικά η διοργανωτές της NAIΑS είχαν πει πως η έκθεση του 2021 θα γίνει τον Σεπτέμβριο, αλλά μπροστά στο σχεδόν μηδενικό ενδιαφέρον συμμετοχής προχώρησαν στην οριστική ματαίωσή της. 

Στη θέση της, ως εναλλακτική λύση, επελέγη να γίνει στην πίστα M1 Concourse του Michigan, η εκδήλωση Motor Bella (21-26 Σεπτεμβρίου) που θα έχει τη μορφή ενός φεστιβάλ, σε ανοικτό χώρο και με τις δέουσες προφυλάξεις. Μένει να δούμε αν και αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ή αν θα ματαιωθεί την τελευταία στιγμή. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube