Ο Jude Law συνεργάζεται με τη Lexus [video]

Ο Jude Law συνεργάζεται με τη Lexus [video]

Ο πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια και τηλεοπτική διαφήμιση, όπου μυεί τους θεατές σε ένα συναρπαστικό lifestyle.

Η Lexus Europe ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό και παραγωγό Jude Law στο λανσάρισμα της καμπάνιας “The Life RX”, όπου προβάλλεται το Lexus RX.
 
Το νέο πολυτελές SUV μυεί το κοινό σε ένα συναρπαστικό lifestyle με γρήγορους ρυθμούς και προοδευτικό, καινοτόμο πνεύμα όπου ο οδηγός αποφασίζει τι είναι εφικτό. 
 
Η διαφήμιση, που προβάλλεται από σήμερα σε όλη τη Ευρώπη, απεικονίζει έναν παρκαδόρο ο οποίος αφού πάρει τα κλειδιά του RX του Law, ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στην ταχύτητα και την πολυτέλεια. Έχοντας γυριστεί σε πρώτο πρόσωπο, το ακροατήριο απογειώνεται σε ένα συναρπαστικό νέο κόσμο όπου η ταχύτητα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Καθώς ο παρκαδόρος επιστρέφει στο ξενοδοχείο, ο Law εμφανίζεται για να παραλάβει τα κλειδιά του και να μπει στο αυτοκίνητο. Αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι είναι ελαφρώς διαφορετικό και συνειδητά απομακρύνεται αφήνοντας πίσω του τον παρκαδόρο που έζησε για λίγο την ‘The Life RX’.  

 
Μιλώντας για την καμπάνια, ο Jude Law είπε: Μου αρέσει η οδήγηση και η αίσθηση απόδρασης που τη συνοδεύει. Η φιλοσοφία της 'The Life RX' ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και είναι αλήθεια ότι το σωστό αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό για μία συναρπαστική εμπειρία. Η ομάδα της Lexus οραματίστηκε να δημιουργήσει κάτι γοητευτικό και περιέλαβε όλους στο ταξίδι αυτό και ήταν κάτι που με ενδιέφερε να εξερευνήσω.»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube