O Jeremy Clarkson διασχίσει εμπορικό κέντρο με… τανκ [videos]

O Jeremy Clarkson διασχίσει εμπορικό κέντρο με… τανκ [videos]

Μπορείς πάντα να ποντάρεις στον Clarkson πως θα κάνει κάτι άκρως προκλητικό που θα συζητιέται για μέρες, όπως ακριβώς έκανε για το επερχόμενο επεισόδιο του The Grand Tour.

Γυρισμένο στο Dubai, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, το video δείχνει τον περιώνυμο δημοσιογράφο να οδηγεί ένα άρμα μεταφοράς προσωπικού μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η σκηνή τον δείχνει να διαλύει ένα τοίχο του πολυτελούς εμπορικού κέντρου, πριν βγει στη λεωφόρο του Σεΐχη Mohammad Bin Rashid από την κύρια είσοδο.

Η σκηνή του γυρίσματος απαθανατίστηκε από την κάμερα κινητών τηλεφώνων μιας ομάδας προειδοποιημένων θεατών. Όσο κι αν φαίνεται επικίνδυνη η σκηνή για τους παρευρισκόμενους, δεν κινδύνεψε κανείς, ωστόσο κατά τα γραφόμενα της DailyMail, δεν γνώριζαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, για το λόγο αυτό και κάποιοι δείχνουν φοβισμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ The Grand Tour, η πιο... κλεμμένη εκπομπή, ever 

Εν τω μεταξύ, Clarkson, Hammond και May είναι έτοιμοι να βγάλουν στον αέρα το έκτο επεισόδιο του The Grand Tour, το οποίο όπως προαναγγέλθηκε μέσω του επίσημου τρέιλερ, θα έχει μια κλασική Ferrari, μια Ford Mustang GT και ένα Focus RS. Και αυτή τη φορά, το τρίο του πρώην Top Gear έστησαν το σκηνικό τους στη Φιλανδία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube