O Jean Todt είναι παντού, ακόμη και στα Όσκαρ!

O Jean Todt είναι παντού, ακόμη και στα Όσκαρ!

Πώς βρέθηκε στην απονομή των φετινών Όσκαρ ο πρώην πρόεδρος της FIA, Jean Todt; 

Μέχρι τώρα είχαμε δει τον Jean Todt παντού. Από συνοδηγό σε ράλι, στη Formula 1 να διευθύνει με μαεστρία τη Ferrari, έως και στην κορυφαία θέση της FIA, αυτήν του προέδρου.

Δεν τον είχαμε δει όμως σε εκδηλώσεις του Χόλιγουντ, αν και είχε φροντίσει να εμφανιστεί σε μια από τις πολλές ταινίες του Αστερίξ μαζί με τον Michael Schumacher.

Τώρα όμως τον είδαμε να ποζάρει και στην απονομή των Όσκαρ. Διόλου παράξενο, καθώς η Michelle Yeoh, η πρώτη ασιατικής καταγωγής ηθοποιός που κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο είναι σύντροφος του Jean Todt από το 1996. Και έτσι ο Todt δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί τρισευτυχισμένος μαζί της στην ιστορική βραδιά της 95ης τελετής απονομής των Όσκαρ. 

Η Michelle Yeoh, 60 ετών, κατάγεται από τη Μαλαισία και αφιέρωσε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου «σε όλα τα μικρά αγόρια και τα μικρά κορίτσια που μοιάζουν σαν εμένα και μας βλέπουν απόψε, αυτός είναι φάρος ελπίδας και πιθανοτήτων. Είναι απόδειξη πως μπορείς να κάνεις μεγάλα όνειρα και πως τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα», όπως είπε. «Και, κυρίες, μην αφήσετε κανέναν να σας πει ποτέ, ότι έχετε αφήσει πίσω τα καλύτερά σας χρόνια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube