Ο Ghosn καταγγέλλει στελέχη της Nissan για βρώμικο παιχνίδι εναντίον του

Ο Ghosn καταγγέλλει στελέχη της Nissan για βρώμικο παιχνίδι εναντίον του

Ο Ghosn έκανε δηλώσεις μέσω βίντεο στους δημοσιογράφους αφού βρίσκεται και πάλι κρατούμενος.

Μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε ενώπιον δημοσιογράφων, ο Carlos Ghosn που έχει συλληφθεί ξανά από τις ιαπωνικές Αρχές, κατηγόρησε ευθέως στελέχη της Nissan για βρώμικο παιχνίδι που παίζουν σε βάρος του.

Ως κίνητρο αναφέρει την αντίθεση των στελεχών αυτών στη στενότερη συνεργασία που ο ίδιος προωθούσε ανάμεσα στη Nissan και τη Renault.
O Ghosn μίλησε για συνωμοσία και πισώπλατο μαχαίρωμα που δέχτηκε από συγκεκριμένα στελέχη με τον επικεφαλής των συνηγόρων του Junichiro Hironaka να καταγγέλλει βάναυση μεταχείριση του πελάτη του από τους εισαγγελείς του Τόκιο αλλά και της συζύγου του.
Ο Junichiro Hironaka αναφέρθηκε σε ψυχολογική πίεση στον πελάτη του για να του αποσπάσουν ομολογία, ενώ ανέφερε ότι την ημέρα της σύλληψής του, οι εισαγγελείς κατάσχεσαν και το διαβατήριο της συζύγου του, δίχως να υπάρχει νομικά έρεισμα γι’ αυτό.

Στο βίντεο ο Ghosn ανέφερε πως η αλήθεια θα λάμψει και τα γεγονότα θα αποκαλυφθούν ακριβώς ως έχουν στην πραγματικότητα, τονίζοντας πως αυτοί οι οποίοι  τον κατηγορούν είναι αυτοί που δεν έβλεπαν θετικά τη σύγκλιση με τη Renault διότι θα απειλούσε τις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube