Ο Chris Evans του Top Gear κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο Chris Evans του Top Gear κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Chris Evans, ελέγχεται από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο Chris Evans εγκαταλείπει την εκπομπή.

Η Telegraph αναφέρει ότι η Μητροπολιτική Αστυνομία ερευνά κατηγορία σε σεξουαλική επίθεση. Μια γυναίκα κατηγόρησε τον Βρετανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή ότι ξεγυμνώθηκε εμπρός της και τη χάιδεψε τη δεκαετία του 1990. Ο Evans αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο ισχυρισμός αυτός προέρχεται από συνάδελφο του Evans, όταν αυτός και η εκπομπή του «The Big Breakfast» φιλοξενούνταν στο Channel 4, μεταξύ των ετών 1992 και 1994. Με το που η γυναίκα αυτή δημοσιοποίησε την κατηγορία της, μια ομάδα από πρώην συναδέλφους του Evans, ποστάρησαν δημόσια στο Facebook ότι επιδείκνυε συχνά απρεπώς τον εαυτό του και εκφόβιζε το προσωπικό του Channel 4.

Υπάρχει ακόμη μια συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times το 2005, στην οποία ο Evans είχε παρατεθεί λέγοντας, «αν “πετάξετε” τον willy σας έξω, θα είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο. Όλοι γελάνε, όλοι οι άνθρωποι της γενιάς μας. Δεν θα το έκανα εμπρός στη μητέρα μου, για παράδειγμα. Στα κορίτσια αρέσει. Τα αγόρια –“Ω! Δεν το πιστεύω ότι το έκανες αυτό”. Ανεβάζει επίσης τη νύχτα σε ένα άλλο επίπεδο. Παραλίγο να το κάνω. Αλλά θα το έκανα και πάλι».

Όσον αφορά την 24η σειρά επεισοδίων του Top Gear, η εκπομπή θα συνεχίσει χωρίς τον Evans και το BBC αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Βρετανό παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει ότι ο Matt LeBlanc θα αναλάβει το ρόλο του κύριου παρουσιαστή, πλαισιωμένος από τους Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan και Rory Reid.

[Πηγή Mirror, Heat Street]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube