Ο Boris Johnson βρήκε δουλειά στη Red Bull Racing 

Ο Boris Johnson βρήκε δουλειά στη Red Bull Racing 

Μαθαίνει να αλλάζει ελαστικά, αλλά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά.

Σίγουρα στη Βρετανία τα πράγματα μετά το Brexit δεν θα είναι εύκολα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τον Boris Johnson, ο οποίος όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα... μεροκάματο. 
Κάπως έτσι, ο τίτλος του άρθρου μας είναι μάλλον παραπλανητικός. 
Απλώς ο Boris Johnson στο πλαίσιο της προεκλογικής του Συντηρητικού κόμματος βρέθηκε στο Milton Keynes, στις εγκαταστάσεις της Red Bull Racing, όπου δοκίμασε να κάνει και μια αλλαγή ελαστικού σε ένα μονοθέσιο. 

boris

Η αλήθεια είναι πως μάλλον δυσκολεύτηκε, καθώς δεν δείχνει να είναι και τόσο γυμνασμένος, ούτε συνηθισμένος σε τέτοιου είδους... ασκήσεις. Ωστόσο, η Red Bull που μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές προωθητικές ενέργειες, δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο Johnson πάλι δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του λέγοντας με νόημα πως «η Βρετανία έχει κολλήσει στα pit».
Για την ιστορία να σημειώσουμε πως με μπόλικη βοήθεια ο Johnson χρειάστηκε 18 δευτερόλεπτα για να αλλάξει ένα λάστιχο. Μάλλον θέλει προπόνηση...   

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube