O Arnold Schwarzenegger προτείνει ένα Tesla Model 3 στην Greta Thunberg

O Arnold Schwarzenegger προτείνει ένα Tesla Model 3 στην Greta Thunberg

Aπροσδόκητη συνάντηση! O Arnold Schwarzenegger, πρώην οδηγός Hummer H1 με μοτέρ V8 και πλέον υπερασπιστής του περιβάλλοντος με την Greta Thunberg, 16χρονη ακτιβίστρια. Ο Arnold λοιπόν πρότεινε στην Greta ένα Tesla για τα ταξίδια της στην Aμερική.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε το συσχετισμό αυτών των δύο προσωπικοτήτων. Αλλά και οι δύο έχουν κοινό τόπο: Την προστασία του περιβάλλοντος. O καθένας όμως από το δικό του μετερίζι. Ο Schwarzenegger απολαμβάνει την ιδιότητά του ως σταρ και πρώην πολιτικός και οδηγεί ηλεκτρικό Hummer H1 φτιαγμένο στην Αυστρία ενώ η 16χρονη Thunberg πήγε σε συνάντηση του ΟΗΕ και μίλησε σε πολιτικούς ηγέτες. Η Thunberg θα μπορούσε να έχει πάρει τη σκυτάλη από τον Schwarzenegger, που έχει ήδη 30 χρόνια καριέρας στην πλάτη του, αλλά είναι σαφώς πολύ νεότερη.

Εν πάση περιπτώσει, οι δύο φαίνεται να καταλαβαίνονται μεταξύ τους, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον πρώην κυβερνήτη της California, ο οποίος πρότεινε στη νεαρή Σουηδέζα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλα τα ταξίδια της στην αμερικανική ήπειρο, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται. Δεν τίθεται όμως θέμα να της δανείσει το Hummer του: Ο Arnold Schwarzenegger της πρότεινε ένα Tesla Μodel 3. Ό,τι πρέπει για την Greta Thunberg.

Να θυμίσουμε ότι ο «Terminator» εμπιστεύεται μια αυστριακή εταιρεία για τη μετατροπή των αυτοκινήτων του σε ηλεκτρικά. Και την τελευταία φορά εξηλέκτρισε μια Mercedes-Benz G-Class.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube